Zdravim, mám letět do Sydney s China Southern Airlines a je tam přestup v Guangzhou 2 hodiny. Mam strach, jestli je to dostatek casu? Ani ne tak pro me, ale aby stacili prelozit zavazadla. Co si o tom myslíte? .

Krátký přestup v Guangzhou

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

6 reakcí

Zdravim, mám letět do Sydney s China Southern Airlines a je tam přestup v Guangzhou 2 hodiny. Mam strach, jestli je to dostatek casu? Ani ne tak pro me, ale aby stacili prelozit zavazadla. Co si o tom myslíte?

0

2 hodiny je absolútne luxusný čas, predávajú sa aj routingy s prestupom 40 minút.

Neviem čo chceš vlastne počuť - vešteckú guľu tu nikto nemáme a zavazadla sa ti môžu stratiť aj pri 12 hodinovom prestupe. Môže sa stať, že prvý let bude meškať 10 hodín ale druhý let bude meškať 12 hodín a stihneš to. :)) Môže sa stať čokoľvek, tak proste netreba stresovať, povinnosťou aerolinky je tam teba aj tvoju batožinu dostať, tak načo sa strachovať - o nič nejde - o tom je cestovanie ;)

0 Citovat

Jen dotaz, jedná se přímý přestup (Amsterdam nebo Paříž - Guangzhou - Sydney) nebo je do toho zakomponován i vnitrostátní přelet?

0 Citovat

Přímý přestup Paříž - Guangzhou - Sydney. No pro me je to dost zasadni. Budu tam mit sportovni vybaveni, kvuli cemu tam jedu

0 Citovat

Pokud je to pro Tebe tak zásadní a pokud ještě můžeš, tak zvol delší přestup/jiný routing, pokud ne, tak je stejně zbytečný cokoliv už teď řešit a nezbývá než doufat, nicméně obecně jsou 2 hodiny ok všude.

0 Citovat

ked si to uz kupil, je to asi jedno nie?

0 Citovat

me teda skoro nikdy pri prestupu pod dve hodiny nestihli prendat zavazadlo. Az jsem si na to docela zvykl, ze se s nim nemusim sam tahat na hotel :D ........ vidim to tak 50/50 ;)

0
6 reakcí