Ahoj - potreboval bych poradit co nainstalovat z APP STORE do mobilu - aby to ukazovalo jak se dostat z nejake stanice - mista ve meste na jinou stanici - místo . Aby to ukazovalo na jakých stanicich prestupovat atd. a aby to fungovalo offline . Potreboval bych pro mesta SYDNEY a BANGKOK. Kdo mate v těchto mestech zkušenost poradte - naposledy jsem takoveto programi pouzival v Tokiu a Sanghaji a fungovalo to perfektne a hodne mne to usnadnilo cestovani po meste - uz jen proto ze neumim anglicky - diky za dobry tip na programi. .

Aplikace do mobilu na metro a verejnou dopravu

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

Ahoj - potreboval bych poradit co nainstalovat z APP STORE do mobilu - aby to ukazovalo jak se dostat z nejake stanice - mista ve meste na jinou stanici - místo . Aby to ukazovalo na jakých stanicich prestupovat atd. a aby to fungovalo offline . Potreboval bych pro mesta SYDNEY a BANGKOK. Kdo mate v těchto mestech zkušenost poradte - naposledy jsem takoveto programi pouzival v Tokiu a Sanghaji a fungovalo to perfektne a hodne mne to usnadnilo cestovani po meste - uz jen proto ze neumim anglicky - diky za dobry tip na programi.

0

skus klasiku Google Maps, v offline rezime by to mohlo po nacitani map fungovat. A potom asi tak klasicky v app store popozerat "bangkok/sydney public transport" a popozerat co tam je podla hodnoteni.

0 Citovat

Pro offline mapy se mi osvedcila aplikace CityMaps2Go

0 Citovat

Zrovna v tom Bangkoku s tromi linkami a Sydney s dvomi linkami "metra" absolútne postačí práve offline Google mapa. Stačí ti nájsť najbližšiu stanicu a tam už si zistíš kam a ako máš ísť a kde prestupovať.

Je to úplne iný svet ako Tokyo alebo Šanghaj - tu sa ti skôr viac zíde Uber / taxík ako mapy metra.

0 Citovat

Android aplikaci Metro24 pouzival jsem velmi uspesne v Londyne, Parizi atd. A nebo klasika data a google mapy a budes to mit vcetne odjezdu.

0
4 reakce