Ahoj lidičky:) Tímto příspěvkem bych Vás ráda poprosila o pomoc. Zrovna zpracovávám svoji bakalářskou práci na téma Předpoklady rozvoje cestovního ruchu v Portugalsku a moc by mi pomohlo, kdybyste mi mohli vyplnit můj dotazník k praktické části. Dělám to celkem na poslední chvíli, proto jsem vděčná za každý vyplněný dotazník! Dotazník je celkem krátký a rychlý. Je určen pro ty, co Portugalsko navštívily, ale i pro ty, co tam nikdy nebyli. Předem moc děkuji za pomoc a tady je odkaz: https://goo.gl/forms/CWbl1DKoAiCGaR4m1 .

Portugalsko - prosba o pomoc

Založila ve fóru Cestujlevne.com

7 reakcí

Ahoj lidičky:) 

Tímto příspěvkem bych Vás ráda poprosila o pomoc. Zrovna zpracovávám svoji bakalářskou práci na téma Předpoklady rozvoje cestovního ruchu v Portugalsku a moc by mi pomohlo, kdybyste mi mohli vyplnit můj dotazník k praktické části. Dělám to celkem na poslední chvíli, proto jsem vděčná za každý vyplněný dotazník! Dotazník je celkem krátký a rychlý. Je určen pro ty, co Portugalsko navštívily, ale i pro ty, co tam nikdy nebyli. Předem moc děkuji za pomoc a tady je odkaz:

https://goo.gl/forms/CWbl1DKoAiCGaR4m1


0

To je snad první dotazník, u kterého jsem byl schopen odpovědět na všechny otázky. Obvykle mi u jedné či více otázek "moje" varianta odpovědi chybí... (např. "nejezdím s CK")

0 Citovat

Vyplněno. :-)

0 Citovat

Děkuju mnohokrát, jste skvělí! :) 

0 Citovat

Máš to tam, odpovězeno vše

0 Citovat

Máš to tam. Jen podotknu, že většina lidí z toho fóra nebude jezdit s cestovkou. Takže hledej I jiné zdroje respondentů ;-)

0 Citovat

Taky vyplněno :)

0 Citovat

Vyplněno ;) PS: Psala jsem bakalářskou práci na potenciál cestovního ruchu regionu Coimbra :D 

0
7 reakcí