hoj,Cestujlevně (i další) sledují již několik let. A nakoupil jsem mnohé "fakt levné letenky".V posledních zhruba dvou letech mám pocit, že skutečných "hack" letenek je minimum a spíše se jedná o akční nabídky v rámců různých affil programů. Otázka na návštěvníky: vnímáte to stejně?Otázka na cestujlevne.com: čím to je, že v poslední době je minimální nabídka skutečně levných letenek? Je to tím, že si aerolinky lépe hlídají různě "errors" nebo čím? .

Fakt levné letenky

Založil(a) ve fóru Cestujlevne.com

7 reakcí

hoj,

Cestujlevně (i další) sledují již několik let. A nakoupil jsem mnohé "fakt levné letenky".

V posledních zhruba dvou letech mám pocit, že skutečných "hack" letenek je minimum a spíše se jedná o akční nabídky v rámců různých affil programů.

Otázka na návštěvníky: vnímáte to stejně?

Otázka na cestujlevne.com: čím to je, že v poslední době je minimální nabídka skutečně levných letenek? Je to tím, že si aerolinky lépe hlídají různě "errors" nebo čím?

0

Podľa mňa je stále dosť fakt lacných leteniek.. akcia Level za cent, Scoot akcia do Ázie atď.. akurát už sme si za tie roky zvykli na ceny za menej nez tisíc po Európe.. za 10 do USA.. 

Pred dvomi rokmi keby vidíš akciu za 10 do USA tak skáčeš od radosti.. dnes si povieš klasika.. 

Inak errory je pravda že nič moc často nie sú.. ale mne nepríde, že by pred dvomi rokmi boli nejak výrazne častejšie..

0 Citovat

Ale jo, errory fakt byly častější, jinak ale přesně jak píše Jano. Před 3 roky by bylo Los Angeles za 8 litrů odkudkoliv z Evropy megahitem číslo jedna, dnes vlastně stálá klasika... 

Po Evropě ubylo "centových" akcí ze dvou důvodů. Lowcosty už všichni znají a nemají tedy důvod na sebe upozorňovat. A dnes letectví zažívá zlaté časy. Lidi bohatnou, hodně lítají a letadla se prostě zaplní i za vyšší cenu. K akcím tedy nejsou důvody..

0 Citovat

Takže vlastně okurková sezóna pro CL tým 😉

0 Citovat

@Tamara: to si tak hlúpa alebo tu dávaš reklamu na debilný hazard? Zmazať takýto príspevok..

0 Citovat

Pěkný spam, doufám, že tě co nejdříve smáznou.

0 Citovat

Tamare jedine tak jednosmernu do Thajska a nejaky suvenir ako pre Terezu H.

0 Citovat

Já si nestěžuji. Dlouhodobě mám u letadel průměrné náklady cca 0,35 Kč/uletěný km a to nelétám zrovna lowcosty a nekupuji letenky za centy (nejlevnější cca 500 Kč OW). 

Neznám levnější způsob dopravy, i pěšky je to dražší.

0
7 reakcí