Zdravim,jake mate kdo zkusenosti s pojistenim od Alpenvereinu? Nekolikrat do roka se vydavam na cca dvoutydenni dovolene mimo Evropu, kde cestuji po horach, atp., nikdy vsak expedicnim zpusobem a nad vysku 6000 m n m. Pravidelne take navstevuji Alpy. Drive jsem si myslel, ze je pro me AV nejlepsi volba. V posledni sobe jsem vsak cetl nekolik ne moc pozitivnich clanku od ruznych lidi, zejmena si stezuji na nedostupnost ceske podpory v pripade problemu.Prosim tedy o Vase zkusenosti, pripadne tipy na celorocni pojisteni v podobne cenouve hladine (2k).Diky. .

Pojisteni Alpenverein

Založil ve fóru Cestujlevne.com

2 reakce

Zdravim,


jake mate kdo zkusenosti s pojistenim od Alpenvereinu? Nekolikrat do roka se vydavam na cca dvoutydenni dovolene mimo Evropu, kde cestuji po horach, atp., nikdy vsak expedicnim zpusobem a nad vysku 6000 m n m. Pravidelne take navstevuji Alpy. Drive jsem si myslel, ze je pro me AV nejlepsi volba. V posledni sobe jsem vsak cetl nekolik ne moc pozitivnich clanku od ruznych lidi, zejmena si stezuji na nedostupnost ceske podpory v pripade problemu.


Prosim tedy o Vase zkusenosti, pripadne tipy na celorocni pojisteni v podobne cenouve hladine (2k).


Diky.

0

Pokud nespíš v Alpách vícekrát za rok na horských chatách, aby se ti Alpenverein vyplatil už jen kvůli slevám, a budeš mít jiné pojištění, které zahrnuje i transport vrtulníkem, tak si ho teda nekupuj, když se obáváš horší komunikace. Pochybuju, že seženeš celoroční s takovým rozsahem krytí rizik na horách jako Alpenverein za nízkou cenu. Spíš si zaplať na každý pobyt pojištění, které zahrnuje i vysokohorskou turistiku (obvykle za příplatek, záleží na max. nadmořské výšce a dalších okolnostech). Já jsem to tak dělal i teď při delší cestě, že jsem měl základní pojištění na celou dobu a na pobyt ve vyšších horách jsem měl zvlášť pojistku u jiné pojišťovny (Generali nebo Union, ale nevím, jak to mají s vrtulníkem). S náhradou nákladů zkušenosti nemám.

0 Citovat

Preštuduj ročné poistenie na europska.sk. Čo sa týka športov, asi najlacnejšie čo je na trhu. Zahŕňa i turistiku do 5000m. Do konca januára majú 25% zľavu. Myslím ale, že nejde uzatvoriť online.

0
2 reakce