Ahoj, chtěl jsem se zeptat zda-li plánuješ v nejbližší době release nové verze aplikace pro iOS iPhone. Aplikace je velice pěkná, ale na iOS 8 iPhone 6 plus nefungují push notifikace, nelze otevřít odkaz z komentářu, etc. Díky předem za odpověd. Martin. .

iOS mobilni aplikace

Založil(a) ve fóru Cestujlevne.com

6 reakcí

Ahoj,

chtěl jsem se zeptat zda-li plánuješ v nejbližší době release nové verze aplikace pro iOS iPhone.

Aplikace je velice pěkná, ale na iOS 8 iPhone 6 plus nefungují push notifikace, nelze otevřít odkaz z komentářu, etc.

Díky předem za odpověd.

Martin.

0

Ahoj Martine,

Appka nebude. Uchyluji se spíše směrem mobilní verze webu, která sakra chybí. Notifikace bohužel nefungovaly pořádně od počátku.

Více zatím prozradit ani přislíbit nemůžu.

0 Citovat

Ahoj,

dekuji za informace, skoda ze se nemuze nekdo podivat aspon na ty push notifikace. v te chvili by ta aplikace byla uplne OK.

Martin.

0 Citovat

ja si myslim ze ist smerom mobilnej webovej verzie je omnoho lepsie smiley

0 Citovat

Já akorát jako nevýhodu mobilní verze webu oproti iOS aplikaci vidím absenci notifikací (jak zmínil mathy_0071 výše). A abych se přiznal, na iPhonu mám mnohem raději jednotlivé aplikace než kvůli všemu chodit na web. Ale jinak mám upozornění vyřešené přes RSS, takže spíš jsem chtěl jen zmínit, v čem vidím výhodu aplikace. Jinak tedy chápu rozhodnutí Davea, že nevidí potřebu do aplikace investovat energii a finance.

0 Citovat

ja trebarz pracujem viac menej vo vyvoji aplikacii, a prave je vzdy otazne ci appka ma zmysel, ale ano ako si napisal, notifikacia je dobry benefit, ale tiez je to mozne vyriesit cez tie RSS ctecky no ... resp. ja trebarz mam push maily takze notifikovany som stale.... smiley pripadne este odoberat cestuj levne do notifikacii na facebooku a tie mat povolene ... ale to uz moc vymyslam smiley

0 Citovat

a inak u mobilneho webu je ovela levnejsie a jednoduchsie fixovanie smiley

0
6 reakcí