Ahoj, nevim, cim to je, ale ve vyhledavaci letenek mi nejde nic zmenit. Resp. kdyz kliknu na vami zaslany link s letenkou, objevi se formular, ktery nejde zmenit(data ani letiste). Musim kliknout na logo, ktery me presmeruje do jednodussiho formulare a zde vse zmenit a to dost casto nefunguje a hodi mi to error. Ma to takhle defaultne fungovat? Nebo je to mozna volbou prohlizece? Pouzivam chrome. Kdyby to slo nejak opravit, tak by to bylo super, protoze takhle se clovek uklikava k smrti:) diky Baboo .

Vyhledavac letenek

Založil(a) ve fóru Cestujlevne.com

5 reakcí

Ahoj,

nevim, cim to je, ale ve vyhledavaci letenek mi nejde nic zmenit. Resp. kdyz kliknu na vami zaslany link s letenkou, objevi se formular, ktery nejde zmenit(data ani letiste). Musim kliknout na logo, ktery me presmeruje do jednodussiho formulare a zde vse zmenit a to dost casto nefunguje a hodi mi to error. Ma to takhle defaultne fungovat? Nebo je to mozna volbou prohlizece? Pouzivam chrome.

Kdyby to slo nejak opravit, tak by to bylo super, protoze takhle se clovek uklikava k smrti:)

diky
Baboo

0

Ahoj, určitě to defaultně takto fungovat nemá.. Chrome mám taky, ale zatím jsem problém neměl, rozhodně přeposílám dál k řešení a ozvu se. Díky.

0 Citovat

Mohl bys mi prosím kliknout pravým tlačítkem někde ve vyhledávači a dát volbu "Zkontrolovat prvek" a následně mi toho poslat screen? smiley Úplně nejlepší by bylo, kdybys ještě trochu roztáhl pole, které ti vyskočí. Děkuji.

0 Citovat

Akorat sem se chtel podivat kolik by staly pres CL moje letenky do MIA na listopad a taky nefacha (Safari na Macovi) - ten applet je rozpadlej a hlasi to nejaky errory smiley

0 Citovat

Ahoj,
tak to vypada, ze uz to funguje smiley Parada!!! Hned se mi ty letenky hledaji, ale taky kupuji snadneji. Diky:)

Baboo

0 Citovat

Pravděpodobně byla / je chyba v občasném nenačtení celého scriptu.. Jinak si nedovedu ten problém vysvětlit, protože se ho nedaří nasimulovat smiley

0
5 reakcí