Ahoj, vychazim z diskuze, ktera tu byla u clanku "co zabalit na dovolenou a jak se vejit do batohu".. Ta diskuze mne inspirovala k tomu, ze ted zvazuji porizeni idealne co nejvetsiho cestovniho zavazadla, co bych si bral s sebou jako prirucni zavazadlo do letadla. Mam predstavu neceho univerzalniho, s cim muzu cestovat vsude, je jedno jestli na tyden po Evrope, nebo treba na mesic po Asii / Africe... Moje predstava je takova: 1 - rozmery to bude prirucni zavazadlo na palubu (nutna podminka) 2 - cestovatelsky batoh s co nejvetsim obsahem 3 - pro predstavu - v diskuzi se tady jiz objevil Burton Traverse Pack (http://www.cestovatelskyobchod.cz/burto ... antom-tarp), ten se mi libi, ale zajimaly by mne jeste dalsi podobne alternativy, aby bylo z ceho vybirat  .

Tip na cestovatelsky batoh - prirucni zavazadlo do letadla

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

ad toncek) Není zase tak velký, ale určitě větší jak klasické městské batohy.. pokud není napráskanej, tak se velikostí těm běžným městským ale dost přibližuje.. na cestování bych volil tento a do města Herschel (i když ten už je taky větší)..

ad Aguero) Soudím podle svých burton batohů a kvalita je srovnatelná. Nějakou vodu nejspíš udrží a svede jí dál, takže nedojde k přímé propustnosti, ale netvrdil bych, že vydrží něco extra..vnitřek je klasicky obehnán takovou "šustkou", která určitě nepromokavosti přidá.. švy pevné, za to ale samozřejmě platíš.. nemůžeš ho srovnávat s batohem za 500 Kč ani s batohem za 10k. Stlačit jde i na 10cm, když tam nic mít nebudeš a narveš to do nějakého 10cm rámu smiley) věci jsou většinou měkkého charakteru, takže bych se toho nebál, pokud půjde na věc, tak to do rámu určitě nacpeš.. nevím odkud jsi, ale doporučuji mrknout v obchodě - nebo risknout a objednat - případně vrátíš, poštu neplatíš, takže by Tě to stálo jen 1x poštovné směrem k prodejci a 1 email.

0 Citovat

haxs:

Nevíš v kterých obchodech je možné ho vidět? Taky bych na něho koukl...

0 Citovat

ad toncek) fúha, to netuším smiley zkus se proklikat na Heuréce jednotlivými obchody v tvém okolí..

0 Citovat

Tak jsem objednal ten Nitro Weekendr (Raw Denim). Našel jsem e-shop, kde mají do 21.3. 35% slevu na batohy, takže mě vyšel na krásných 1619 Kč smiley

Pokud ho někdo taky zvažuje, může využít smiley
http://www.snowboard-zezula.cz/nitro-we ... m/pn-69627

Tak uvidíme jaký bude. Otestuju ho za 14 dní v Barceloně.

0 Citovat

Tak to je krásný kup smiley doufám budeš spokojený. Pak se kdyžtak ozvi jak se při tripu osvědčil.. já se minimálně do června nikam nedostanu, takže ani dřív nedokážu otestovat.

0 Citovat

toncek

Tak co? Jak se vlezlo? smiley

0 Citovat

Dlouho jsem hledal příruční zavazadlo do letadla a nakonec jsem šel do Farpoint 40. Těch výhod je hned několik a myslím, že neexistuje v současné době lepší batoh: http://www.ospreyeurope.com/cz_en/trave ... oint-40-14

0 Citovat

Toncek: take by mne zajimalo jak se vlezlo + celkovy dojem smiley

0 Citovat

Ahoj, vlezl jsem se úplně v pohodě smiley Ale já toho obecně moc nepotřebuju a k tomu jsme měli ještě klasický kabinový kufr. smiley Ještě by se mi tam toho vlezlo více. Je pravda, že většinu oblečení jsem měl v kufru a v batohu jen pár kousků + foto výbavu, elektroniku, drogerii, atd. Ale těch pár kousků oblečení bych tam ještě narval taky. Jinak co se týče WizzAiru - zkoušel jsem ho nacpat do klece pro menší kabinové zavazadlo a vleze se i s napěchovanýma bočníma kapsama. Na výšku samozřejmě přečuhuje, ale není problém ho přimáčknout. Batoh jsem měl napěchovaný poměrně hodně, ale nikdo ho po mě přeměřit nechtěl. Když viděli batoh, jen mávli rukou.

Jinak do té spodní kapsy na boty jsem narval celou foto brašnu, doprostřed oblečení + iPad a další elektro hračky. Líbí se mi kapsa úplně nahoře, kde jsme nosili doklady + další dokumenty a drobnosti. Je fajn, že prakticky není vidět, že tam nějaká kapsa je. Zip je schovaný za takovým lemem, pokud batoh není úplně narvaný. Celková organizace vnitřního prostoru mi přijde ok. Je tam opravdu dost nejrůznějších kapsiček.

Rozhodl jsem se s ním chodit i po městě. Je sice trošku větší, ale není to tak strašné. A když jsem se díval s čím vším jsou lidi schopni chodit, tak si myslím, že to je ještě ta lepší varianta. smiley Neměli s ním problém ani u nejrůznějších kontrol před vstupy do památek. Opět jsem tam narval celou foto brašnu do té spodní části a zůstal mi pak volný prakticky celý batoh. Denně jsme ušli v průměru 20 kilometrů a záda mě nebolely, takže paráda. smiley A je to fajn, když je teplo, člověk si má kam odložit bundu, mikinu, drobné nákupy.

Celkový dojem je velice pozitivní! Určitě můžu doporučit. Myslím si, že chlap nebude mít problém se sbalit na pár dní, max týden. Za těch cca 1600 Kč to byl parádní kauf. smiley

0 Citovat

Super zprávy smiley jsem rád, že jsi spokojen.

0 Citovat

Zeptám se Dejva případně majitelů batohu BURTON Traverse Pack :

Myslíte si, že je to batoh vhodný k cestování třeba na 3-4 týdny po thajsku ?

Díky za odpověď

0 Citovat

Vůbec bych v tom neviděl problém. Myslím, že jediný důvod, proč by pro tebe mohl být nevhodný, je ten, že by se ti do něj nevešlo tolik věcí (tj. hlavně oblečení), kolik by sis chtěl na takovou cestu vzít. Ale vzhledem k množství prádelen v Thajsku a jejich cenám (i cenám případného dokupovaného oblečení) by to opravdu neměl být žádný problém.

0 Citovat

Je už někde znovu k dostání?! smiley

0 Citovat

Takto (preskoc na 1:50) som siel na cca 2 tyzdne na filipiny https://www.youtube.com/watch?v=6FnVgJ9Hh8s ,stacilo bohate, byt este 2 tyzdne navyse, tak si operes vsetky veci a si uplne vpohode smiley

0 Citovat

Ten batoh žádný styl nemá a barevná kombinace je příšerná.

Mazání příspěvků nepomůže.
Řešením je pouze vybrat něco jiného elegantního a stylového.

0 Citovat

Padrino, ze začátku jsi mě, přiznám, většinou pobavil, byl jsi vtipnej. Opakovaný vtipy ale přestávají být vtipný a už fakt nebavíš, je to už pořád dokla, otravný a začínáš být trapnej. Takže buď vymysli něco novýho pro svoje rádobyprovokace nebo se na to vykašli. Když píšeš normální příspěvky, tak máš co nabídnout, máš už něco pocestováno, tak se zkus realizovat tímto směrem třeba.

0 Citovat

Pusť si to video - koukni na ten batoh.
To snad raději dvě igelitky než něco tak příšerného jako je tohle.
Proti tomu je batoh z Lidlu velmi stylový...

Ale je fakt, že některým lidem je úplně jedno s čím cestují, jsou to většinou lidé, kterým stačí na RTW jedno spodní prádlo, které si v půlce oblečou narub, jedny ponožky a z nosu jim koukají chlupy.

0 Citovat

119€
http://www.biker-boarder.de/shopware/Bu ... etargeting

0 Citovat

A ještě se zeptám, Burton mezitím neudělal nějakej novej batoh co by byl lepší jak ten Burton Traverse Backpack ? Díky za odpověď

0 Citovat

Ahoj, tak jsem nakonec dnes koupil batoh Burton traverse z USA za 1700 Kč smiley

0 Citovat

Ja som si este dokupil toto https://www.youtube.com/watch?v=MpDV9zoFL64 , na jednodnovy vylet ked velky vak nepotrebujem je to skoro idealne smiley + ma to cca rozmer druhej povolenej batoziny. Vcera som este nasiel lepsiu variantu ktora ma po bokoch sietky na flasky a vo vnutri jednu extra kapsicku na penazenku/doklady/kluce , mohla sa mi s nim reklama na webe ukazat trosku skor, nie uz ked mam nakupene smiley ale aj ten xiaomi je fajn, hlavne spracovanie a kvalita je na cinu nevidana.

0 Citovat

@voughne, hod sme link na tie xiaomi vecicky smiley

0 Citovat

http://www.gearbest.com/laptop-accessor ... 03362.html

0 Citovat

a este som ten gearbest prehladaval...tunelove videnie smiley diky bear.

0 Citovat

ja som kupil tu http://www.everbuying.net/product970722.html , zatial mi odtial prislo vsetko a original xiaomi. Verziu aku by som si asi kupil teraz https://www.youtube.com/watch?v=NxsWjpCU0EQ aj ked presne tento neviem zohnat, ale vyzera to len na inu potlac od tohto z ebay http://www.ebay.com/itm/231728495049?_t ... EBIDX%3AIT . Ktohovie aku to bude mat realne kvalitu, ale ta xiaomi je solidna, mozno tie postranne sietky by mi ani nevadili lebo ist niekam s pollitrovou flaskou nema zmysel, ale vnutorna kapsicka na dokumenty by sa hodila. Vkazdom pripade len krutim hlavou preco som to nekupil uz skor, tolkokrat by sa mi na cestach na nejake jednodnove vyjazdy z rezortu zislo, ze sa to neda ani spocitat, ale ked objavil som to este len pred 3 mesiacmi smiley

0