1. Potřebuju sehnat levné letenky do Thajska z Prahy na období 15-29.2 co byste mi poradili? A za jakou cenu byse dali sehnat? 2. Potřebuju pak sehnat letenku z Bangkoku do Krabi na 17,2 s příletem do 27.2, je lepší zamluvit předem na internetu nebo se na levnější ceny dostanu přímo na místě na letišti? Platím, že čím později tím levněji? Nikdy jsem neletěl tak mě to zajímá. Díky. Adam .

Letenky Thajsko?

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

7 reakcí

1. Potřebuju sehnat levné letenky do Thajska z Prahy na období 15-29.2 co byste mi poradili? A za jakou cenu byse dali sehnat?

2. Potřebuju pak sehnat letenku z Bangkoku do Krabi na 17,2 s příletem do 27.2, je lepší zamluvit předem na internetu nebo se na levnější ceny dostanu přímo na místě na letišti? Platím, že čím později tím levněji?

Nikdy jsem neletěl tak mě to zajímá. Díky. Adam

0

Obecně čím později tím dráž, obzvlášť na letišti. V den odletu bývají ceny několikanásobně vyšší.

0 Citovat

Obecně platí jak bylo řečeno čím později, tím dráž, nicméně konkrétně v Krabi jsem třeba viděl, že na letišti prodávali Bangkok Airways zbylé letenky na ten den za 900THB, což na ně je super cena, ale u zdejších lowcostů je koupíš dopředu i levněji a spoléhat bych se na to taky rozhodně neodvážil.

0 Citovat

900 jako i zpáteční nebo jednosměrná?

0 Citovat

Za jeden směr. Momentálně s Air Asia DMK -> KBV od 1190 THB za jeden směr + příplatek za zavazadlo do 15 kg + poplatek za platbu kartou, NokAir od 1300 THB - ti mají zavazadlo do 15 kg v ceně (cena na 17.2.), jestli máš ale trochu čas, dá se i mnohem levněji busem/minivanem třeba přímo z Khaosan.

0 Citovat

Zkus thai lion, 15kg zavazadlo v ceně a cena za zpáteční cestu v tvém termínu je 2200 THB

0 Citovat

Vím, že na netu toho najdu spoustu, ale přesto se tu zeptám, třeba se najde někdo, kdo má osobní zkušenost nebo názor, jak je to s létem v Thajsku a Malajsii? Našel jsem díky akci Turkish Airlines lety na začátek července z Prahy do Bangkoku a zpátky do Prahy z Kuala Lumpur za 13 tisíc. Chci se zeptat, zda je to dobrá cena nebo raději počkat na lepší. Bohužel v hlavní sezóně to kvůli práci nepůjde, můžu jen v létě. Na kolik je to nesmyslný nápad? smiley

0 Citovat

Cena normální, začátek července v Thajsku v pohodě, letos v tomhle termínu jedeme zase úmyslně, na cestování super - všechno je krásně zelené, mnohem míň turistů, nižší ceny, zase je třeba počítat s tím, že je fakt vedro a občasným deštěm (někdy i několik dní v kuse), Malajsie nevím.

0
7 reakcí