Možná pro někoho se hodí, hledejte na německé Expedii, chce to zkontrolovat, aby všechny segmenty byly ve správné třídě. Případně i Seoul. Je to error, tak rychle  .

Business FLR-NRT-DUS za 595,- EUR (Alitalia, ANA)

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Mne sa podarilo u obidvoch, kupil som RAR.

0 Citovat

Hlásím pozici Sala Masaccio @ FLR smiley následuje FCO-ICN-KIX.

0 Citovat

tak nas potom pekne informuj ci ta namiesto do C nestrcili medzi batozinu smiley ( idealne aj s fotodokumentaciou )...inak neuvazoval si na fore nad nejakym vlaknom "Kde sa prave nachadzam?" ( alebo nieco podobne ) kde by ludia davali momentky, pripadne kratke statusy z ich ciest z toho kde sa prave nachadzaju? mohlo by to byt zaujimave smiley

0 Citovat

Dave překvapil. Thumbs up! smiley
Můžu se ze zajímavosti zeptat, jak se ti tak rychle podařilo přesunout do FLR (a hlavně za kolik)? smiley

0 Citovat

Do Florencie jezdí noční bus Regiojetu, lastminute stála jízdenka 1190,- .. levněji by to stejně ani nešlo. Noční téměř 16 hodinová nakonec utekla překvapivě dobře.
Teď se mi akorát podařilo z nějakého neznámého důvodu vytratit boarding pass FCO-ICN, takže musím čekat na checkin v 1800, abych dostal nový a konečně se mohl uvelebit v salónku. Shit happens smiley

matt: ano, něco podobného je v plánu, ale konkrétní podoba zatím není. Určitě bych do toho chtěl zahrnout interaktivní mapu.

0 Citovat

Hehe, keď sa darí tak sa darí...mne sa raz stalo niečo podobne, ale vtedy som tetu na vstupe do salóniku obmäkčil smutnými očami a elektronickou letenkou v mobile ( letisko TPE smiley )

0 Citovat

Jo, též bych to zkusil, kdyby mi na transfer desku neřekli, že mám jít ven z letiště a na ticket counteru mi palubku dají.. smiley Teď jsem venku před security a cesta zpět vede jen s letenkou.

0 Citovat

Nástup smiley


Trocha jídla před spaním..




Čas se natáhnout


Výhled, kvůli kterému to děláme


Snídaňo-oběd


A počkat na další let se sprchou a druhým nejhezčím výhledem na letištní plochu smiley


Nějaké nové zprávy ohledně rušení? Trochu mě děsí, že to papaláši zatáhnou a pak zvednou cenu ropy... smiley A já si nenakoupil do zásoby!

0 Citovat

Bohužel už začali rušit. Můj let FLR - FCO - Soul - Guam a zpět Saipan - Soul - CDG - DUS byl skoro celý zrušen a platné jsou jen letenky FLR - FCO a CDG - DUS smiley smiley smiley

0 Citovat

Koukám, že catering u Koreanu zas taková sláva není. Vypadá to spíš jako EcoPremium. Pokud nám nebyly zatajeny fotky jiných lahůdek smiley JInak mám prosbu na Dejva - dávej nabídky na C class dřív než do economy smiley smiley smiley . Poněvadž já před nějakým časem nakoupil tichomoří v útulném economy Etihadu a pak se pomalu za stejnou cenu vytasíte s byznys class smiley

0 Citovat

Hanzz: Jak píše Lukinap, tohle na homepage jít nemohlo. Riziko toho, že nastanou problémy bylo obrovské a to my si na bedra brát nechceme smiley
Jinak catering za mě ok, chybí tam polévka a desert v podobě zmrzliny. Jen tím, že mění hlavní misku a bordel okolo zůstává, nebylo vhodné sem dávat. Určitě super zážitek, člověk se krásně vyspí a hned funguje, to se mi fakt líbilo. Teď jsem zvědav na 12 hodinový let NRT-DUS s ANA za denního světla (snad ho itoši do zítra už nezruší smiley )

0 Citovat

To byl spíš jen vtípek s ohledem na letenky, který už mám koupený a těžko by se rušily (ta akce do Oceánie - Fiji, Samoa, Vanuatu, atd.), takže místo sardinek v economy by byl byznys za ty samý prachy naprosto super. Ale chápu, že je to hodně tenkej led.
Koukám, žes to měl jen na otočku (pokud letíš zítra zpět).

0 Citovat

Tak aspoň Dave to preletel lebo pre nas ostatných to ružovo nevidím. Mne už padla Polynézia ( RAR + PPT ), čakám kedy padne aj Austrália ( SYD + CNS ).


Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

0 Citovat

Můj Saipan a Guam zatím drží, ale Argentina a Japonsko padlo. Akorát nechápu jak můžou zrušit několik segmentů letu a když jim
volám tak odmítnou full refund. smiley

0 Citovat

Full refund musí být.. 1) nenarvou vás všechny na stejná data, takže dojde k velkému posunu času letů (i když se stále jen bavíme odlet/přílet FLR/DUS). 2) Full refund byl dle tarifu možný, alespoň co vím, proto není důvod k tomu tě odmítnou.

Je nutné počítat akorát s poplatkem za zpracování storna u agentury. To může být cca 20 €, tam nic neuděláš, protože letenku rušíš ty, ne let.společnost.
Jinak stále je možné, že z těch tisíců rezervací prostě některé nezruší, dost tomu i věřím smiley Takže zatím hlavu nesklápějte a řešte jen refund u těch pozměněných.

0 Citovat

By request of Aviazione Civile, Alitalia has officially explained what happened over the past weekend. Due to an IT problem, on some third-party websites (not Alitalia’s), some tickets in business class for the Florence to Dusseldorf route have been sold as a complex itinerary that included unlikely stopovers. Such websites allowed to buy tickets on Alitalia and partners‘ flights, between Florence and Dusseldorf, by adding stopovers all over the world, at a price that was indeed very low for such a complex itinerary. Such error has been labelled as an „error fare“ on many aviation websites that reported about the „supposed offer“. The fact that such websites called this an error fare and warned customers of possible cancellations shows without shadow of a doubt that people who bought these tickets were completely aware of this being Alitalia’s error and not a genuine offer. Alitalia has officially decided to „honor“ the tickets between Florence and Dusseldorf that include only a stopover in Rome, but to cancel any other ticket that has been issued exploiting such evident mistake. Tickets will be refundable.

0 Citovat

A to je jeden z důvodů, proč přestat inzerovat podobné nabídky jako error fare. Bude se muset najít cesta, jak upozornit na to, že to nemusí být úplně OK, případně může dojít ke zrušení, ale opratrně. Pokud by se s nima chtěl někdo dohadovat (třeba i přes právníky), bude mít o něco lepší vyjednávací pozici, než v případě koupě letenky označené jako error. Současný stav hraje aerolinkám do karet.

0 Citovat

A jak chceš zajistit, aby ty desítky stránek, co to mezi sebou přebírají nepsali, že je to error fare - naprosto nereálný. Současný stav hraje do karet cestujícím, protože se pořád takovéhle chyby objevují a jednou za čas projdou i takovéhle obrovské lapsy, takže buďme rádi a ne nenažraní. A upřímně, zrovna Alitalia nechává proletět kde co, ale tohle naprosto chápu a každej soudnej to kupoval s tím, že šance, že to proletí je v jednotkách procent. Jedině to snad udělat jako Dave - proletět hned smiley

0 Citovat

Error už dávno nepoužíváme a z celého srdce doufám, že to napadne i další lumíky provozující podobné portály.
Zejména Mr. Bocek je největší troll, který vůbec neví co svým jednáním způsobuje, o tom ale více až se mi jeden případ uzavře (BA F).
Navíc mi poslední dobou přijde, že se z něj stává spíš sadfly, zatím má velmi dobrou úspěšnost narvat lidi do tarifů, kde přijdou o peníze smiley viz teď AZ C, pak tuším chartery na Kubu placené převodem a ještě pár věcí skrze edreams atd. No, ale to jsem zašel až příliš do osobní složky.

0 Citovat

Ale vždyť se nabavíme jen o českým trhu, ale o celé Evropě kde titulky Mega Error Fare jsou na denním pořádku.

0 Citovat

Bohužel i tací jako SF nebo F4F používají tyhle termíny, i když už pár lidí žádalo, ať přestanou. Asi to má být forma prezentace typu Super, AHA, atd. I já už jsem v několika diskuzích položil dotaz, proč je termín error fare používán. Jakožto koncový zákazník nevidím do systému a tudíž se pro mne jedná o akci, promo, atd. Nesleduju všechny trasy, třídy a ceny, pak nedokážu jasně říct, jestli je cena OK nebo ne. V případě podezření na chybovou cenu bych na to prostě upozornil jiným způsobem. A je dobře, že tu se od toho upustilo.
U zmiňovaného souseda se mi líbí, že zmíní mnohem víc nabídek než tu, ale zároveň s tím roste riziko špatné koupě. Zdejší filtr je nastaven poměrně přísně, ale většina akcí prochází. Takže u souseda je to spíš pro ty, co už mají přehled a nějakou zkušenost.

0 Citovat

Je to tak jak říkáš, prostě pořád používají tyhle bombastický titulky, samozřejmě máš pravdu, že by to mohli a měli dělat jinak, já ale osobně pochybuju, že se to brzo nějak zásadně změní.

0 Citovat

Snad si nemyslíte, že titulky na webu rozhodnou o tom, jestli aerolinka uzná nebo neuzná letenky. Pro ně je to jenom výmluva, která jim z toho pomůže vybruslit a nevypadat blbě (nebo si to aspoň myslí). Jako právní argument, že se někde psalo, že to byl error, podle mě nemůže uspět. Člověk přeci vždycky může říct, že to rezervoval nezávisle na jakémkoliv článku, pouze přes rezervační systém, kde o erroru nic nestálo. Pokud by to rušili na základě této právní argumentace, rychle by pohořeli. Jistě ale mají v podmínkách smlouvy, že rušit mohou a tyto podmínky cestující s nákupem stvrzuje.

0 Citovat

To si piš, že je to argument aerolinek v případným soudním sporu, kterej naprosto běžně používají.

0 Citovat

chapem-e ze je to tazke, ale na zaciatok by nebolo zle aby sa dohodli majitelia podobnych stranok aspon z nasho regionu ako CL na to nepouzivani vyrazu "error fare". ako bolo uz vyssie napisane, v podstate je to blbost a nahrava to iba aerolinkam aby mali nasledne lahsie sa z toho vyvliect. osobne lietam dost, vo velkej miere vyuzivam prave zlacnene "biznis" ponuky ale naozaj sa to v podstate neda rozlisit co je error a co je promo. napr teraz v januari letim s Qatar do AKL z MUC v biznis triede za 1480€ co bolo aj na Qatar stranke uvedene ako "Promo business" na novu najdlhsiu linku na svete ( to ze ju museli posunut uz zakaznikov nemusi zaujimat ). rovnako napr Qatar mal z Kahiry promo cenu na F class do BKK a s prispenim padu egyptskej meny som tu letenku nasiel za cca 800€. takze ak najdem od Alitalia letenku v biznis triede s krkolomnym routingom z FLR napr do SYD s navratom do DUS za cca 800€, tiez to musim brat ako promo ktore sa moze tykat napr zaplnenia biznis triedy ( pol roka dozadu som letel z DXB na Mauricius v C a hore v A380 nas bolo dokopy cca 10ks ), alebo "rozhybania" letiska akym je FLR. mimochom z Benatok ( VCE ) sa daju mnohokrat najst super ceny v biznis triede ktore ani nie su nikde propagovane, tak preco by vyssie spominane letenky za 800€ mali byt "error fare"?

0