Ahoj, nemá někdo nějaký tip na ubytování v Bangkoku? měli jsme doporučený hotel Rambuttri Village Plaza, ale ten je bohužel již na náš termín vyprodaný (aspoň na Bookingu). nemá někdo nějaký tip na jiný podobný hotel víceměné někde okolo Khao San? moc diky .

Bangkok - ubytování Rambuttri Village Plaza

Založil ve fóru Tipy na ubytování

6 reakcí

Ahoj, nemá někdo nějaký tip na ubytování v Bangkoku? měli jsme doporučený hotel Rambuttri Village Plaza, ale ten je bohužel již na náš termín vyprodaný (aspoň na Bookingu). nemá někdo nějaký tip na jiný podobný hotel víceměné někde okolo Khao San? moc diky

0

My naposled bydleli v Au Bon Hostel a byli jsme hodně spokojeni. Ubytování pohodlné a čisté za dobrý peníze. Sice v takové chudší části, ale jako všude v Bangkoku jsem se i tady cítil naprosto bezpečně a je to v docházkové vzdálenosti od Khao San, Královského paláce, ubytoval bych se tam znova, kdybych chtěl bydlet v této části Bangkoku.

0 Citovat

Pripojuji se k Au Bon Hostel, vyborny pomer cena/vykon, jak pise eremi, pohodlne a ciste pokoje za dobrou cenu, Khao San a Kralovsky palac 10min lehkou chuzi. Ac jsme odjizdeli z Bangkoku az odpoledne, nemeli nejmensi problem nam u nich nechat veci. V porovnani s Rambuttri Village Plaza se jedna ovsem o trochu jednodussi druh ubytovani, ale na prespani naprosto dostacujici.

0 Citovat

Díky za tip, ale i tento je od 19.2. do 24.2. obsazen smiley a je vůbec potřeba to takto rezervovat nebo když člověk přijede tak vždy se najde nějakej ten pokoj, že to někdo těsně předtím zruší či nepřijede?

0 Citovat

Obecně vždycky nějaký ubytko seženeš, je tam toho mraky. Jde o to, že tyhle kvalitní a prověřený se právě kvůli tomu rezervují dopředu, takže stát se to může, ale nespoléhal bych na to.

0 Citovat

Jasně, že jsme smiley
Jinak jsem na čistotu taky docela vysazený a radši si připlatím a musím říct, že loni tam bylo luxusně čisto, jak říkám, ubytoval bych se tam znova. Jen nesmíš řešit okolí, který je fakt chudší, večer po rozích kur.., docela to tam žije, ale zcela bezpečno, naproti 7eleven a stánky s jídlem.

0 Citovat

A náhodou s Erawan house nemá někdo nějaké zkušenosti? smiley

0
6 reakcí