Ahoj, Cestovatelský profil je součástí webu už mnoho let a defacto nebyl ani jednou aktualizován. O jeho další podobě byste měli rozhodovat vy. Co byste si přáli tu mít nového? Máme: mapa navštívených států výpis cestopisů soukromé zprávy Ani jedno z toho nefunguje, jak by mělo. Má představa, kam to celé posunout, je taková „cestovatelská timeline“ - deník cest, viz další komentář. Na čem se pracuje (budu editovat dle diskuze a vašich přání): výpis aktivity na profilu (moje komentáře, odpovědi, fórum) soukromé zprávy (zprovoznit na mobilu + odesílat notifikace na novou zprávu na mail)  .

Cestovatelský profil - co zlepšit

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Ad nefunckni search..kdyz neco hledam na cestujlevne, pouziju google a pridam keyword cestujlevne..tady podle me neni potreba vymyslet kolo, google search se da do webu zabudovat tak, aby vyhledaval jen na konkretni domene https://programmablesearchengine...com/about/

Co se pruvodcu tyce, ty letistni moc nepouzivam. Ale pruvodce konkretni lokalitou mam na CL fakt rad. Zahrnuji to nejdulezitejsi, jsou prehledne a ne zbytcne obsahle. Kdyz nekam jedu, zacinam sbirat info v mistnich pruvodcich..dalsi informaci googlim take, ale to co tu je je vetsinou to hlavni, co clovek nechce vynechat.

0