Příspěvky uživatele Martin Liška

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahoj všem,

rád bych se zeptal jak je to s koncem platnosti Annual Passu a jestli s tím má někdo zkušenosti. Jde mi o to, že mám Pass s platností do konce května 2019 a plánuji navštívit Grand Canyon 27.5. Při vjezdu prodávají vstupy s nejkratší platností 7 dní a jde tedy o to, jestli mě tam na ten Pass pustí, když do konce května je míň než 7 dní. 

Děkuji 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

má někdo zkušenosti s odbavením online u Iberie? Letíme ve třech do USA a měli jsme předběžně rezervované sedadla u sebe. Včera mi poslali e-mail, že mění typ letadla a změnili nám seating tak, že sedíme odděleně. Bylo mi od nich řečeno, že jelikož jsem měl sedadla rezervované zdarma, tak mi s tím nepomůžou. Tak bych chtěl vědět, zda-li v online odbavení je možnost se vrátit k sedadlům a zvolit si tam námi vybraná místa u sebe?

Díky 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

ahoj všem,

využil jsem zde slevu 10% na ubytování a přidávám svůj odkaz. Můžete používat :)

https://www.booking.com/s/34_6/985e4d6c

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj všem,

měl bych také jeden dotaz k ESTA. Minulý rok jsem v USA pouze přestupoval, tudíž jako tranzitní pasažér jsem při regisraci uvedl tranzit. Letos mi ESTA stále platí, ale chtěl bych tam vyrazit na dovolenou. Musím nějak měnit ESTU, když už nebudu jako Tranzit nebo to mohu nechat jak je?

Díky :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj Kryštofe,
díky za odpověď, měl jsi pravdu. Přihlásil jsem se druhý den a už to tam naskočilo, takže zaplaceno a registrace schválena :) Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

mám dotaz ohledně platby ESTA. Po vyplnění žádosti se mi tam nikde nezobrazila možnost zaplatit, takže nemám jak tu žádost ESTA zaplatit. Ani když se znova přihlásím pod číslem žádosti, tak nelze provést platbu, protože tam nikde není možnost kliknout na platbu. Setkal se stím někdo? Jak mám postupovat? Počkat až uplyne doba, po kterou je nutné žádost zaplatit nebo to rovnou řešit s ambasádou nebo se dá někde proklikat k té platbě??

děkuji za odpovědi

Martin
 
0
Zobrazit ve vláknu