Příspěvky uživatele b3t0n

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahojte,

dneska jsem rušil celý trip do Kyjeva. Na wizzair lince mi slečna řekla, že zatím mají řešení od 19. do 23. února. Mohl jsem si vybrat buď vrácení celé částky, nebo změnu rezervace (předpokládám s případný doplatkem rozdílu v ceně) a poslední možnost byla převedení ceny letenek jako kredit na můj účet u Wizzu. Jelikož mám zpáteční letenky na pondělí, říkala mi, že během víkendu si mám zavolat a vyřešit si i je.

Bohužel na zabookovaném hotelu přes booking.com jsem zatím nepochodil, hotel se brání, že zatím není vážný důvod pro zrušení storno poplatků za můj pobyt.

Pro všechny, kdo Kyjev plánují v nejbližších dnech navštívit, doporučuji sledovat reuters, bbc nebo něco podobného. Zjišťoval jsem si ještě nezaujaté pohledy od mé učitelky ruštiny, která má v Kyjevě rodinu, známé, přátelé a říkala mi, že situace je možná ve skutečnosti ještě horší, než vypadá v mediích. Předpokládá se rozšíření násilí a nepokojů i do dalších částí Kyjeva a je zde velmi pravděpodobná možnost uzavření města, tudíž nemožnosti odletět zpět. Nechci nikoho odrazovat, ale sama mi říkala, že to je v současné době velký adrenalin.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky moc Drakov za tvé info. Už jsem chtěl tady zakládat téma.

Můžu se tě jen zeptat, co jste s přítelkyní navštívili, kde jste tak všude byli ty tři dny? Hodně by mi to pomohlo v plánování.

Díky moc za tvojí odpověď, případně tady nechávám na sebe email.

navratil.vojta@gmail.com

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jel jsem s nimi loni z Paříže do Londýna za cenu nějakých 400 na osobu a poměr cena/kvalita více než dostačující. Normální autobus, prostě doprava z bodu A do bodu B bezproblémová.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky moc Dave za odpověď, i když jsi mě moc nepotěšil smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahojte,

máme letět s přítelkyní do Londýna na konci ledna a bohužel neví, jak bude stíhat se zkouškami na VŠ. Chtěl jsem se zeptat, kolik by stála případná změna jména cestujícího. Na webu wizzairu jsem našel částku 1215 Kč, ale to mi přijde opravdu hodně za změnu jména. Letenky jsou již zaplacené.

Děkuji moc za odpověď. smiley

0
Zobrazit ve vláknu