Příspěvky uživatele Vašek

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahoj všem,

potřeboval bych poradit ohledně nákupu letenek. Nejsem úplný začátečník (níkonákladovky mám zmáknute, tam mě 1000 kč nevytrhne)Ale při nákupu letenek do Asie, Vietnamu okolo Vánoc (to je vyšší level), kde cena už není zanedbatelná, jsem začátečník. Všude píšete že obchodníky jako gotogate, tripsta apod. nedoporučujete. Potřeboval bych poradit, které prodejce naopak můžete doporučit.Prosím o objektivní názory. Pokud už tu tato diskuze byla, omlouvám se za nové vlákno, v opačném případě mi jej prosím napište, nenašel jsem jej.

Děkuji za vaše reakce, názory...

0
Zobrazit ve vláknu

Ahoj všem, mám v plánu jet s manželkou v termínu od 20.12-3.1.2020 na sri lanku. Můžete mi prosím poradit v jaké cenové relaci se v tomto období pohybují letenky, ať vím od čeho se odpíchnout? Možná je na to ještě brzo to řešit nebo ne? jsou v tomto období nějaké akce? Plán tripu zatím řešíme, chceme vidět hlavně přírodu....Díky za jakýkoliv tip

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

kdy je nejlepší letět na Faerské ostrovy, v jaké cenové relaci je letenka, ubytování, půjčení auta a jídlo. Nějaké rady, tipy, zkušenosti?

Díky za jakékoliv podněty

0
Zobrazit ve vláknu