Příspěvky uživatele jaroslavh

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Čaute, taky letíme do Toulouse. Sehnal jsem letenky z Vídně. Cena 11700 pro dva.. Vídeň - Mnichov - Toulouse a zpět Toulouse - Brusel - Vídeň (Lufthansa+ Brusseles airline). Koukal jsem na varianty do Paříže nebo do Barcelony + přesun autem/vlakem a cenově to nevycházelo zas tak levněj jak pohodlně do Toulouse. Bohužel nemůžem strávit víc času. Letíme sobota (tuším 11.6.) a návrat v úterý... Škoda, že levný lety co tu bývají do FR lítají pondělí/čtvrtek, což je naprd smiley... V neděli máme v plánu mrknout do Carcassonne (asi hodina od TLS), snad to bude dobrý smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky chlapi smiley Toto jsou věci, se kterýma se každý cestovatel nepotká...

Článek na diastylu jsem našel, ale je z r. 2008. Nevěděl jsem, jestli se něco v poslední době neměnilo, tak jsem se radši zeptal.

Šťastnou cestu všem smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím všechny. Mám takovej specifickej dotaz, ale myslím, že se může hodit.
Beru otce s sebou na výlet do Izraele, je poměrně silný diabetik a tak jsem se chtěl zeptat jak je to s inzulinem a jinými léky.
Potvrzení od lékaře je asi potřeba, že? (Nemá někdo vzor??)
Případně jeslti jsou např. inzulinové jehly zakázany do letadla.
Díky

0
Zobrazit ve vláknu

Já v létě absolvoval Praha - Brusel - Ibiza - Madrid - Porto - Brémy. Všechno během 14 dní cena vyšla zhruba na 5000... Všechny ryanair, jen Ibiza - Madrid byl Vueling.

Rád mrknu na tipy ostatních smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím vás všechny cestovatele smiley

v dnešní době spousta lidí využívá smartphony nebo tablety. Tyto přístroje podporují internet, jak to řešíte v zahraničí? Wi-Fi je na hotelech a v restauracích, ale ty bohužel nejsou všude. Kupujete si místní sim s internetem? A případně kde toto hledat a nějaké tipy smiley Na přelomu VII/VIII budu na Kypru, tak pokud má někdo nějaké zkušenosti konkrétně s touto destinací tak bych byl velice rád smiley

Díky všem

0
Zobrazit ve vláknu