Příspěvky uživatele Kravko

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Rozumím. Vouchery jsou pro obecné použití pres studentagency agregátor. Platnost konec ledna. Nicmene neni nutne ho pouzit na tuto cestu. Cena 17 tisic po sleve mi prisla solidni, vzhledem k Etihadu. Urcite nejedeme na krev. Cestovani s batuzkem uz je s detmi nerealne, ale rozhodovat se mezi letenkou za 17 nebo 12 uz je rozdil. Nejspis to vezmu. Diky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ta akce se Saudíí je skvělá. Bohužel pro naši skupinu typově nevyhovující (dvě roční děti). Letět sám, tak už je to koupené. Každopádně moc díky za postřehy!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zkusím ještě jednou posunout nahoru, kdyby se našla nějaká dobrá duše s názorem na můj poslední příspěvek. Díky 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím. Rád bych navázal na tuhle diskuzi, ale s termínem září/říjen. Léta rozmazlování cenami letenek pod 10 tisíc všude možně, mi aktuálně dost ovlivňují rozhodovací schopnost i po rozsáhlejším průzkumu. Mám ještě voucher, takže relativně schůdný spoj, který se mi podařilo najít, byl VIE-AUH-KUL-DPS s Etihad/Malaysia Airlines (poslední přelet). Přestupy jsou relativně rychlé (2 - 4 hodiny). Letí nás 6+2, takže samozřejmě preferuji spíš co nejrychlejší lety, ale cenově to vycházelo na 16 800,- za dospělého bez sedadel. To mi na dnešní dobu přišlo jako dobrá cena s takto kvalitní aerolinkou. Vyplatí se počkat? Dá se očekávat, že bychom tu měli příští rok letenky v cenové relaci 10k+? Moc díky za názor.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

To asi záleží na typu dovolený a cílový destinaci. Nějak to vymyslím :) pokud bude reálné bydlet na stejném místě a jezdit po okolí autem, tak je to asi nejlepší řešení. My to před lety měli s přítelkyní řešeno přes známost, která pracovala pro SA, takže SA bude asi jasná volba. Standardně to ale žádná CK asi nedělá.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Interní politika firmy bohužel říká, že příspěvek na dovolenou lze čerpat pouze v kombinaci dvou věcí ze seznamu (uvedených jednotlivě na faktuře):


Doprava

Ubytování

Strava


anebo


na faktuře bude uvedeno, že jde o zájezd, ale nezáleží, zda-li vtom je jedna nebo více věcí. Faktura musí být vystavena českou firmou.


Jinak děkuji za ohlasy. Pokusím se to nějak vymyslet. Buď se najde firma, která dokáze zájezd variabilně poskládat a nebo se zarezervuje pouze hotel se snídaní na více nocí.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Roiman4 napsal(a):

Ja bych jen dodal, ze tazatel to chce pres  Nemeckou CK s Ceskou fakturou. 

Děkuji. Alespoň někdo pochopil zadání.

Agregátory letenek jsou také v pořádku. CK není opravdu podmínka. Jen je potřeba, aby např. letenka a ubytování byly na stejné faktuře (celkový balíček, který se bude chovat jako "zájezd"). Výsledná cena musí být v CZK a faktura musí být od české firmy.  Podmínky jsou dány vnitřní politikou firmy.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pointa je v tom, že to vše musí být na jedné faktuře. Jak píši nahoře, nechceme platit horentní sumy CK, ale vše si naplánovat sami. Ideálně se úplně vyhnout standardnímu zájezdu. Pokud zájezd, tak pouze s německou společností.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dobrý den,

rádi bychom využili firemní dotaci na dovolenou. Mohl by mi někdo doporučit firmu, která by nam dokázala vystavit fakturu na námi vybrané letenky, ubytování apod.? V nejhorším případě celý balíček, který je zprostředkován přes německou CK (lepší ceny, ale musí být česká faktura).

Pro uplatnění příspěvku musí být na faktuře uvedeny minimálně dva z těchto bodů:

1) ubytováni

2) doprava

3) strava

Moc děkuji

0
Zobrazit ve vláknu

cali napsal(a):

Hledej, já jsem si jí z eBay nechal poslat v pohodě. Tedy ultra.

Díky za tip :) Povedlo se.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

mohl by mi nekdo doporucit, resp. hodit link na nakup datove SIM do US (případně do Kanady, pokud víte). Rád bych ji měl dřív, než odletíme. Zkoušel jsem googlit co se dá, ale na Amazonu, Ebay apod, není nikde doručení do ČR. Favorit je Ultra mobile.

Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Letime za mesic. Tuhle skutecnost ses dozvedela az primo v dusseldorfu? Jak moc byl opožděn přílet oproti prvotnímu času? Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

existuje datová SIM karta, ktera by fungovala jak v USA, tak v Kanade? Googloval jsem vsude mozne, ale nic podobneho jsem nenasel. Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ja jsem tohle resil dva mesice zpatky. Rozpadla se mi sedmicka, na ktere jsem mel dobreho pul roku kaz a samozrejme jsem s tim nic nedelal (idiot). Za tech pul roku me bolela cca 2x a to vzdycky v radu hodin a potom to prestalo. Jednou to bylo vazne nesnesitelny. Nicmene to prestalo.

Ani potom, co se mi zub rozpadl, jsem s nim nemel problemy. Proste to bylo otevreny, ale rozhodne to nebolelo. Vydrzelo to takhle cca 14 dni (potom jsem byl u zubare na terminu kontroly). Na samotny zakrok nebyl cas, takze jsem cekal dalsi tyden (to uz ten zub relativne bolel, ale nic hroznyho). Sama zubarka mi rekla, ze pokud to vydrzelo doted, vydrzi to jeste dalsi tyden.

Osobne si teda myslim, ze pokud tam mas ten kaz kratce a neboli te to, tak bych s klidem jel smiley
Nevim jak kvalitni je v Thajsku zdravotni pece, ale urcite bych vyjel s kvalitnim pojistenim na osetreni zubu.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím,

koncem června odlétáme do New Yorku. Rádi bychom si půjčili auto na letišti JFK. Potřebujeme minimálně 6 míst.

Mohl by mi někdo poradit, zda-li je teď ten pravý čas, abych ho zabookoval a nebo se vyplatí ještě počkat. Samozřejmě půjčovny typu rentalcars, economycarrentals apod. mají tendenci "strašit" se snižující se dostupností. Jelikož se jedná o velké auto, tak se na jednu stranu bojím, aby časem úplně nezmizely ty levnější kousky.

Chtěl bych auto rezervovat přes economycarrentals.com, kde cenově vychází nejlépe a dávají k němu také kartu s vjezdem do Kanady. Měl bych této společnosti důvěřovat? Doporučili byste mi jinou?


Moc děkuji

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

urcite nebudu jediny /doufam smiley)/ .. kdo se chystá na hokejovy sampionat do Ruska. S pritelkyni chceme letet 5.5.2016 a vratit se 15 nebo 16.5
Jedina podminka je odletet nejdrive kolem 17:00 z Prahy. Dlouhou dobu jsme se divali na letenky AirSerbia, ktere byly za skvelou cenu 3800,- .. nicmene jsme vahali az moc dlouho a behem jednoho dne se cena zvedla na 7500,- (coz ani jeden z nas nechape).

Cestujete také někdo v tomto období na sampionat? Máte uz letenky zarizene nebo cekate co se kde objeví? Jaká je optimalni cenova hladina zpatecni letenky do Moskvy, a je tu sance ze se jeste objeví levne letenky i kolem tohoto obdobi a mame tudiz cekat? Asi by nam nevadil ani odjezd z Bratislavy nebo blizkeho nemeckeho mesta.

Momentalne jsou z Prahy nejlevnejsi letenky kolem 5 tisíc na tento termín.


Díky za tipy a pripadne zkusenosti.

0
Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

S kamarády jsme se rozhodli letět na par dni do Skotska. Období nejlépe druhy nebo třetí týden v říjnu. Koukal jsem ze ceny letenek nejsou vůbec zle, ale přesto bych se rad zeptal. Jestli se dá očekávat nějaká akce, výprodej apod. Zdali je let v tomto období dobrý kvůli počasí , dle statistik ano. A zdali je cena kolem těch 3k asi nejlepší co se dá sehnat, když nepočítám Poznan v Polsku za 2k.

Druhy,třetí týden v říjnu - nejlépe přes víkend typu čtvrtek až pondělí - odlet z Prahy

Díky za odpověď

0
Zobrazit ve vláknu

Pěkný večer,

koukám, že se rozvířila diskuze smiley

Ze všech názorů jsem si něco vzal a nakonec se rozhodl, že Londýn není opravdu vhodnou destinací pro tento měsíc. Do budoucna rozhodně ano. Jelikož máme psa, tak zvítězilo zatím neznámé turistické letovisko, kam je možnost odjet i s ním.


Každopádně diskuze může pokračovat, byl bych pouze nerad, pokud by se dostala do směru kde by to nebylo vhodné smiley
Věřím, že lidé zde mají spousty názorů a zkušeností a každému se to líbilo jinde.

Tímto bych tedy problematiku uzavřel a ještě jednou poděkoval.

Jenom pro informaci, jelikož to tu bylo špatně pochopeno. Da se říct, že já jsem to "dítě" smiley


Honza

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Moc děkuji za ohlasy a tipy od zdejších návštěvníků. Nakonec jsem se rozhodl Londýn přehodnotit, našel jsem docela levné letenky i hotel na pět noci, ale při přepočtu permice za metro, památky, akvárium apod. Jiné zážitky se cena šplhá k 10k bez jídla.

Rad bych přehodnotil destinaci. Mate někdo zajímavý tip na jiné město, připadne celou oblast i s morem, kam stojí za to na par dni vyrazit a nabízí pestrý seznam zážitku? Tím nemyslím pouze památky.


Moc děkuji

Honza

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím,

mohl bych poprosit znalého cestovatele, který by mi mohl doporučit fígle jak najít nejlevnější letecký spoj, případně hotel na tento přibližný termín.

Cestuji opravdu málo a min. 6 - 8 tisíc na 4 dny, které plánuji s rodinou do Londýna, mi přijde opravdu hodně pouze za hotel a letenku pro jednoho. Za každou pomoc nebo tip jak ušetřit budu vděčný.


Děkuji smiley

Honza

0
Zobrazit ve vláknu