Příspěvky uživatele youngling

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Tak som sa na to díval teraz, po 4 hodinách a uz to fungovalo? Takze to mam za tu nizsiu cenu :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, nemate skusenost so zmenou ceny letenky pri kupe s KLM? Chcel som kupit letenky a kym som vyplnal udaje, tak mi vypisalo, ze sa cena medzicasom zvysila. Zaujimave ale je, ze ten odlet je az za 3 mesiace, tak nepredpokladam, ze by niekto zrovna kupoval a druha vec je, ze vas to upozorni az pri poslednom kroku, ked mate zaplatit. V anonymnom okne som si vyklikal tie iste lety a cena bola stale nizsia. Tak, ze si to kupim bez prihlasenia (dival som sa na tie letenky uz dlhsiu dobu predtym). Cena bola sice nizsia, ale v poslednom kroku sa opat zvysila. Ak si ten let znova vyhladam, tak je stale nizsia. Neviete co s tym?

0
Zobrazit ve vláknu

ahoj, mate nejake aktualne skusenosti s nejakym promo kodom na UBER? Chcel by som ho vyuzit pri ceste z parizskeho letiska do centra. Pripadne, mate nejake skusenosti s UBER v Parizi? smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,
buduci rok planujem na dva tyzdne do Thajska a chcel by som vediet od niekoho kto tam bol v poslednej dobe, co urcite navstivit. Chcel by som stravit par dni na plazi, ale aj pozriet pamiatky, pripadne aj nejake mesta. Urcite nevidim problem v tom navstivit aj viacero ostrovov. Tam by som ale nechcel aby to boli preflaknute miesta, kde clovek zdiela plaz so stovkami dalsich ludi. Mate nejake tipy co urcite nevynechat? Dakujem

0
Zobrazit ve vláknu

Dakujem moc za odpovede. smiley Od letusky mi prisiel email, ze nemam ziadnu inu moznost, iba letiet v dany den. Samozrejme sa mi to nezdalo, takze som zavolal priamo na AirBaltic, tam mi pani ochotne vysvetlila moznosti. Bolo mozne posunut datum odletu aj priletu az o 14 dni. Letiet s inym dopravcom nie je mozne.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Kupil som letenku Praha - Riga - Helsinky s Airbaltic, na strankach superletuska.cz
Zo strany AirBaltic doslo k zmene casu odletov z Prahy. Povodne odlietali o 9:15, dnes, ale uz odlietaju o 14:55, co znamena, ze nebudem v Helsinkach o 13:55, ako som planoval, ale az o 20:05.
Da sa s tym nieco urobit? Predpokladam, ze mi zdarma na let inej spolocnosti neprebookuju, ale aspon nejaka kompenzacia, posun odletu o jeden den, cokolvek?

0
Zobrazit ve vláknu

Ahoj,
letime z Prahy do Rima s WizzAirem a mame jedno zavazadlo k odbaveni. Check-in ale mame online. Musi se v takovem pripade odevzdat zavazadlo na check-ine, nebo az na gatu? Myslite, ze se to bude lisit v Praze a v Rime?

0
Zobrazit ve vláknu

Ahoj cestovatelia,
potreboval by som nejake prakticke rady, co sa tyka cesty do Izraela.

Som tak trochu zmateny, co sa tyka platenia v Izraeli. Na internete som sa docital, ze bezne sa tam da platit v americkych dolaroch, ale pritom maju vlastnu menu, izraelsky sekel. Vyplati sa zamienat si na americke dolare, alebo sa vsade da platit v sekeloch? Nie je nieco z toho vyhodnejsie?

Dalej som cital o tom, ze sa pri vstupe do krajiny musite preukazat nejakou financnou hotovostou. Mate s tymto nejaku skusenost? My totizto planujeme peniaze vybrat az na letisku, z bankomatu, kvoli vyhodnemu kurzu. Nebude v tom problem ze nebudeme mat v podstate ziadnu hotovost, iba platobne karty?

A posledna otazka, ci v Izraeli plati slovensky vodicsky preukaz (plastova karticka formatu platobnej karty).

Diky moc za akukolvek radu

0
Zobrazit ve vláknu