Témata uživatele iwci

Témata uživatele iwci

Téma Poslední reakce
Ahoj, nemáte někdo tip na cestopis nebo článek o výletu do těchhle končin a kam/za čím se vypravit do okolních měst? Poletíme s mamkou, takže žádný divočárny, na druhou stranu nechceme 4 dny strávit v Bordeaux. .
Francie (okolo Bordeaux, Toulouse) na 4 dny - co tam?
Ve fóru Co vidět a navštívit
7 odpovědí
Ahoj, v pátek odpoledne letíme s mamkou do Milána a vracíme se v pondělí večer. Bohužel jsem se k plánování dostala až teď, takže prosím o rady, tipy, kam tam zajít, neomezuji se jen na Miláno, ráda zajedu i do okolních měst. Tipy na dobrou večeři a naopak kam zajít nakoupit levně zásoby na den? Poslední večeři od Leonarda už jsem vzhledem k čekacím dobám odpískala - je třeba si zamlouvat návštěvu nečeho, co bychom rozhodně měly vidět? Nemusíme nutně utratit tisíce za muzea. Jak se dobře dostat z letiště do hotelu? Bydlet budeme tady: http://www.booking.com/hotel/it/brenta- ... id=400000; Moc se omlouvám za stupidní dotazy, jindy jsem schopná si to naplánovat a dohledat, ale tentokrát se v práci všichni zbláznili, tak uvítám jakoukoliv radu bez o neschopnosti a lenosti  .
Miláno - co tam?
Ve fóru Co vidět a navštívit
10 odpovědí
Jak moc predem to chce byt na letisti? A smer zpatky - ten samy dotaz. Plus dotaz pro ridice: jeli jste autem z Tel Avivu na Ben Gurion? Jak dlouho to trvalo? Odlet mame tusim v 11. .
Izrael 2015 - par dotazu k doprave a jine
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
27 odpovědí
Ahojte, za 14 dni letime do Izraele, budeme si pujcovat auto. A me by zajimalo, jak poresit navigaci. Cetla jsem, ze dotazeni nasi evropsky navigacky se stazenyma mapama nic neresi, je potreba nejaky cip ci co?? Poradite prosim? .
Jak na navigaci v Izraeli?
Ve fóru Půjčení auta
8 odpovědí