Příspěvky uživatele dedik77

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Daniel napsal(a):

neni z me hlavy, nekde nacteno. A/firmy ve Skandinavii neplati byznysy ani svemu managementu, je to socialne neospraveditelne (existuje takove slovo?) B/ fakt Skandinavci min litaj C/jsou to skrti, stejne jako Holandane.


Asi proto stoji KLM v C v ramci Evropy min. 17k za return way :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj @4row, poslal jsem ti SZ k miles v ramci OneWorld. Dekuji, Erik

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zalezi kde budes bydlet. My jsme bydleli na ostrove s mistnimi (Maafushi) a vsude bylo dostatek restauraci a mistnich prodejen. Pokud zustanes v resortu, tak rozhodne All in One.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj cestovatele,

premyslim nad moznosti prepravit zdarma golfove hole. Ma to hacek, nechci aby to bylo v ramci odbaveneho zavazadla 23 kg, ktere je v cene letenky (pokud se leti Y, neni to lite tarif a cestujici neni FF). Letenku do Scotska nemam (zatim). Nasel jsem nasledujici moznosti:

 1) Swiss Air nabizi za 200 franku/rok clenstvi https://www.swiss.com/ch/en/book...-traveller

2) KLM nabizi zdarma (zda se) voucher na tuto prepravu https://www.flyingblue.com/en/passions/golf

Mate s tim zkusenosti? 

Dekuji vsem,

Erik


0
Zobrazit ve vláknu

ahoj cestovatele, chci pomoci dvojici ktera potrebuje letet PRG - ICN (muze take z MUC, VIE, WRO, FRA pokud nabidka bude zajimava). Komplikuje to termin = 9.9 musi byt v ICN a zpatky chteji 20.9. Ocekavana cena vcetne 2 odbavenych kufru za oba max. 27.500 CZK. Co jsem nasel byl let Finnair za 31,5 a pak Alitalia za 28,5 s overnight ve FCO co neni stastna volba. Nejaka doporuceni? Dekuji za pomoc.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj cestovatele,


prave jsem si zakoupil letenky s LH (PRG-SVQ, via FRA). Premyslim, jak sobe i manzelce zprijemnit cestu FRA - SVQ, ktera bude trvat cca 2:50 hod. Nejsem LH kartickar a tak premyslim, zda prihodit min. 80€ za cestujiciho v tomto segmentu (tj. 2x80€) v ramci minimalniho prihozu na webu LH a nebo pockat do momentu online checkinu a cekat, zda se mi nabidka placeneho upgrade do business vubec nabidne (zrejme placena nabidka v prubehu check-in by byla pro oba segmenty: PRG-FRA-SVQ). 


Mate s tim nekdo zkusenosti? Co mi doporucite?


Dekuji,

Erik

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

https://www.booking.com/s/35_6/mr0eri39 sleva 15USD (cca 300 Kč)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Letím 7.2

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dopravce ADO (který disponuje několika třídami autobusů) je známým dopravcem v Mexiku. Otázkou je zda i bezpečný.

1) Plánuji vyrazit na trip TULUM - PALENQUE a zpět v 02/2018 s tím, že den si užijeme s manželkou v Tulum a nočním busem, který odjíždí v 20:00 chceme absolvovat 10:50 hod. trasu. za ruinami historického města a Aqua Azul (s místní agenturou).

2) doprava z letiště Cancun je operována i jiným autobusovým spojením? resp. lze někde zjistit, jaké jsou linky busů v Cancůně kromě ADO, tzv. Collectivo?

Máte s ním někdo zkušenosti?

Děkuji za podněty

Erik

0
Zobrazit ve vláknu

Petr76 napsal(a):

Jestli chceš mít jistotu, tak vydrž do víkendu/konce měsíce, kdy AB definitivně zavřou krám a pak snad i ostatním konečně dojde, že v prosinci žádné lety, natož dálkové, Air Berlin provozovat nebude.

Miluji rady nad zlato :-) Holt postupuji následovně. Napsal jsem agentovi na FB, zda dokáže realizovat rebooking a volal jsem také do Lufthansa - zde mi doporučili abych počkal kam se to vše posune, protože je pravdou že LH bude část cestujících přebírat.

Pevné nervy i dalším co to řeší.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

V rezervačním systému AB vidím letenky takto - není žádné info o zrušení letu.


rsw-dus-vie.jpg

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím cestovatelé. Obrátila se na mě kamarádka z Bratislavy, která se 5.12.2017 vrací domů. Letenku zakoupila s Air Berlin 16.6.2017. Prosím, jak ji mohu pomoci se vratit zpátky domů, když Air Berlin padnul? Její segment: RSW - DUS - VIE.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Otázka: když si zakoupím PP s 10 vstupy, oficiálně to mohu uplatnit pouze já pro sebe (majitel karty). Lze ale najít řešení, jak uplatnit volný vstup z karty (1 z 10 volných), když cestuji společně s manželkou a chci ji vzít také do salónku? Nechci ji vzít jako "guest" a platit další poplatek, když mám volné vstupy na kartě.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu