Příspěvky uživatele haxs

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Pecka, díky za tip smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Super zprávy smiley jsem rád, že jsi spokojen.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

toncek

Tak co? Jak se vlezlo? smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

AXA láká vysokými slevami (aktuálně je tuším k dispozici sleva 60%), které se však určitě promítnou v podmínkách plnění. My byli na Sri Lance na 14 dní a vyšlo to 450 Kč/osoba (střední verze - komfort).. naštěstí jsme však neřešili žádný problém od kterého by se pojišťovna snažila s největší pravděpodobností distancovat.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak to je krásný kup smiley doufám budeš spokojený. Pak se kdyžtak ozvi jak se při tripu osvědčil.. já se minimálně do června nikam nedostanu, takže ani dřív nedokážu otestovat.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

ad toncek) fúha, to netuším smiley zkus se proklikat na Heuréce jednotlivými obchody v tvém okolí..

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

ad toncek) Není zase tak velký, ale určitě větší jak klasické městské batohy.. pokud není napráskanej, tak se velikostí těm běžným městským ale dost přibližuje.. na cestování bych volil tento a do města Herschel (i když ten už je taky větší)..

ad Aguero) Soudím podle svých burton batohů a kvalita je srovnatelná. Nějakou vodu nejspíš udrží a svede jí dál, takže nedojde k přímé propustnosti, ale netvrdil bych, že vydrží něco extra..vnitřek je klasicky obehnán takovou "šustkou", která určitě nepromokavosti přidá.. švy pevné, za to ale samozřejmě platíš.. nemůžeš ho srovnávat s batohem za 500 Kč ani s batohem za 10k. Stlačit jde i na 10cm, když tam nic mít nebudeš a narveš to do nějakého 10cm rámu smiley) věci jsou většinou měkkého charakteru, takže bych se toho nebál, pokud půjde na věc, tak to do rámu určitě nacpeš.. nevím odkud jsi, ale doporučuji mrknout v obchodě - nebo risknout a objednat - případně vrátíš, poštu neplatíš, takže by Tě to stálo jen 1x poštovné směrem k prodejci a 1 email.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Toncek


Dost bude záležet čím to máš napěchovaný a jak moc smiley já jsem zastáncem celkem lehkého cestování a když je něco potřeba, tak to řeším na místě, ale když bude nejhůř, tak to určitě stlačit půjde jako každý běžný batoh.. navíc s batohem Tě ani nepoženou k rámu, protože moc dobře vědí jak to chodí. Jde ti asi o Wizzair, že?

Uvnitř je vesměs jedna hlavní kapsa a slot na ntb (pro mě tedy na papíry a tablet). Jinak standard kapsičky jako u většiny cestovatelských batohů..Minimálně jdou vidět zde.. .. ale opravdu minimálně smiley docela se mi líbí taková výsuvná komora, když rozepneš ten zip hned vedle té přední kapsy. Udělá Ti to v hlavní kapse celkem dost místa - třeba na boty. Je to sice na úkor vzhledu, ale krátkodobě myslím bez problémů..

Bederák nemá.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Já koupil Nitro Weekender (raw denim) za nějakých 2200,- smiley tak jsem zvědavej, ještě jsem bohužel neměl možnost využít, ale vypadá moc dobře, tak bude snad spokojenost. Ještě jeden přítelkyni (ten Safari) a bude o místo na cestování vystaráno.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

To je snad o prioritách, ne? smiley Vidět nějaký kus země vs. ochránit dítě na cestě před bůhví čím .. něco mi říká, že bys měla mít jasno. smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Myslím, že to tu zatím nezaznělo .. co říkáte na http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=nitro+weekender ?

Nemáte někdo zkušenosti?

Díky. T.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pěkný večer všem, jak je to prosím aktuálně s vízama na Sri Lanku?

Názory se na netu celkem rozchází. Na MZV http://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/asie/sri_lanka/cestovani/visa.html a mnoho dalších stránkách se často píše o 20 USD/osobu. Nemají to špatně a není aktuálně poplatek $35? Díky. T.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

To je taková darda za ten přepis? smiley To jsem netušil. Díky za info.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dobrý večer,

prodám letenky na prodloužený víkend do Bordeaux v termínu od 11. - 14.12. smiley Odlet z Prahy v 11:10 a z Bordeaux pak v pondělí v 14:35.
Prodám za 500 Kč/obě letenky. Bude potřeba uhradit přepis jmen - částka na webu dopravce.

Případní zájemci pište do zpráv.

Díky.
Tomáš

0
Zobrazit ve vláknu

Ondro, takže tyfus nepodstoupíš a jdeš jen na žloutenku A a B?

Díky.
Tomáš

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jaké obecně doporučujete očkování při cestě na Sri Lanku? Jak jejich aplikace dlouho trvá/jak moc dopředu musí být naočkováno a kolik cca stojí? smiley díky za případné odpovědi.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ten Tvůj vypadá daleko hubeněji než ten v odkaze, nicméně děkuji smiley vypadá to dobře, přesně něco takového hledám.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ten vypadá výborně. Mohu poprosit o link přímo na tento černý?

Děkuji.
T.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Beare, byl jsi spokojen s tím pojištěním od FIO? Kdyby jsi nepotřeboval do těch výšin, tak to je dle Tebe dostačující? Slyším o tom poprvé a to mám u FIO banky 2 karty smiley) děkuji.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

.. jinak něco konkrétního kam bych měl mrknout a co je osvědčené? smiley díky moc.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Cali, děkuji za tip. Nepreferuji, němčinu i aj zvládnu v pohodě. Díval jsem se ale a na tom nacesty.cz jsou vesměs stejné ceny jak na těch lm zahraničních. Vidíš, ale napadnout mě nenapadlo, že vlastně i jednotlivé portály nabízí pouze ubytko a né celý zájezd smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím,

je možné, že to zde bylo dřív diskutováno, ale nemáte prosím nějaký ověřený tip kde najít nějaké dobré ubytování (klidně LM) v resortech s all inclusive? Jde mi o to, že když je třeba někam levnější letenka (různé Řecko, Španělsko atp) a člověk chce vyrazit na odpočinkovou týdenní dovču, tak kde najít ubytování?

Díky moc.

Mějte se.
Tomáš

0
Zobrazit ve vláknu

Uplně jsi mě na to Španělsko navnadil smiley tak 4 roky zpátky jsme byli s kamarády v oblasti Callela, hotel viz http://www.booking.com/hotel/es/htopolympic.html
smiley teď jsem koukal a cena 725 Kč/2 osoby/noc vč. polopenze, což je podle mě super offseason cena (pokud se tedy dobře dívám). Hotel je to sice velký, ale za mě v té době velká spokojenost. S jídlem nadmíru spokojen a s oblastí taktéž. Kousek od hotelu moc dobrá menší hospůdka a samozřejmě stovky barů.. byli jsme v červnu a lidí akorát. Pláže poloprázdné. Konec srpna bude určitě plno, poloviny nebo konce září bych se ale určitě nebál.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Proky

Cestopis z toho tripu co popisuješ by náhodou nebyl? To čtení by mě celkem zajímalo.. smiley díky!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Matejmatej: v druhé polovině září, od 19.9. - 23.9. 2015.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu