Příspěvky uživatele dare

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahojte, mam dotaz ohledně kvality business třídy. Zvažuji totiž koupi business třídy na lince LON-SFA a rozhoduji se mezi British Airways a Virgin Atlantic. BA na tuto linku používají B 747 a Virgin A. B 787. Nicméně, již výše se píše, že BA mají ten B class hrozný. Jak to tedy je? Který business by jste si vybrali BA nebo Virgin? Stojí za tu cenu ten business alespoň u některé z těchto společností? Díky moc za rady...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahojte, pls, pokud už máte link vybookovanej, napište. Udělal jsem tři rezervace a jenom z jedné se peníze vrátily. Dávam můj link a za použití děkuji. Je tam ještě prostor na 6 rezervací. 15 USD zpět (cca 300 Kc)

https://www.booking.com/s/35_6/lords063

Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

15 USD zpátky při rezervaci pře můj link, díky:

https://www.booking.com/s/35_6/lords063

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahojte, chtěl bych požádat o pomoc s hledáním nejlevnější možné varianty letenek s tímto itinerářem:

Letenka č.1
Odlet z Prahy, Vidne, pripadne Budapesti 27. nebo 28. 8 do Chicaga

2 noci v Chicagu a let do San Diega, Los Angeles, San Francisca nebo jineho kalifornskeho mesta

Návrat v rozmezí 23-26 září. ze Seattlu, Vancouveru nebo nejakeho kalifornskeho mesta.

Letenka č. 2

Stejny zacatek, rozdíl je jenom v dřívějším návrate a relativně i v miste navratu.
Návrat do Prahy nebo Vidne z nejakeho kalifornskeho mesta 12. - 14. 9


Po dvou dnech hledani jsem zatim nasel cenu 780 USD, coz bych chtel jeste stlacit dolu.

Cenim si vaši pomoc, a proto bych zaslal alespon motivacni prispevek 500 Kc na ucet tomu z vas, kdo mi najde levnejsi letenku podle vyse uvedenych kriterii.

Diky moc vsem

0
Zobrazit ve vláknu

Ahojte, chtěl bych vás poprosit o pomoc při hledání letenky do New Yorku. Datum odletu by měl být 1.11.14 (+-6dní) a dátum návratu v rozmezí 20.5.15 až 10.6.15. Nejdulezitejsi je cena letenky, nicméně nutno brat na zretel i pocet prestupu, navaznost letu (na druhou stranu v nekterych zajimavych mestech by mi nevadilo i zustat napr. 2 noci), atd. Odlet by měl být z Prahy/Vídně/Budapešti, případně z jiných států a míst, do kterých je možné z Prahy/Vídně nebo Budapešti doletět za nízkou cenu, avšak spolu s minimálně 20kg zavazadlem. Já sem prohledal snad všechny aerolinky a nic sem nenašel pod 10.000 Kč,- snad kromě již avizované akci Varšava-Londýn-New York-Londýn-Manchester za 8000 Kc. Prave zhruba za 7,5 tisice bych si predstavoval letenku do NYC, ale nejlepe uz tak, ze by zahrnovala i prelety z vyse uvedenych tri startovnich mest. Zrejme je muj pozadavek relativne nesplnitelny, ale presto vas chci pozadat o pomoc, rady, prip. primo navrhy letu.

Dekuji za vas cas a cenne napady

Adrian

0
Zobrazit ve vláknu