Témata uživatele electrica

Témata uživatele electrica

Téma Poslední reakce
Ahoj, ze zdravotnich duvodu budu muset stornovat letenky zakoupene pres Pelikan, kde mam pojistene storno. Mate nekdo nejake zkusenosti, zda vam vratili plnou sazbu nebo cast? Diky .
Pelikan - storno letenky
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
15 odpovědí
Ahoj, za tri tydny se chystame na tri tydny na Floridu, ocenila bych tipy na ubytovani v soukromi:6 noci Miami a okoli - podminka na plazi, bazen, kuchyn10 noci na zapade kolem Cape Coral/Fort Myers - pominka na plazi, bazen, kuchyn :-)kdybyste mel nekdo zkusenost, budu velice vdecna! prip. i za tipy na vylety, co stoji za to, kde naopak nejezdit. Atd. Na Flo jsme byli minuly rok, ale bez prcka a letos jedem s malym 2roky, takze budu vdecna za osobni doporuceni:-)diky moc Nela .
FLORIDA - kveten 2018, tipy, ubytovani
Ve fóru Tipy na ubytování
0 odpovědí
Ahoj, zajima me nazor zkusenejsich, zda byste letos leteli koncem rijna do DR. Byl tam nekdo v rijnu?Pripadne jakou jinou destinaci byste volili pro druhou polovinu rijna?Dekuji N. .
Dominikanska republika - rijen 2018
Ve fóru Co se nevešlo
0 odpovědí
Ahoj. Mame v nyc cca 6h na prestup. Nejake tipy jak zabit cas? Napr blizky nakupak u letiste? Nebo tip na nejaky super lounge? Diky moc;-) .
New york JFK - stopover 6h - tipy?
Ve fóru Letiště
11 odpovědí
Ahoj, chtela bych moc poprosit - ocenim tipy na ubytovani, cestovani, dopravu, zajimavosti a vylety na Floride ), takze proste nemuzeme na dele )))) <3 Co musime videt, co za to naopak nestoji? Jaky park byste doporucili? atd atd... Dekuji moc <3 Nela&Martin .
NYC + FLORIDA unor 2017
Ve fóru Co vidět a navštívit
11 odpovědí
Ahoj. Mam dotaz, nyni letenky na Rhodos stoji cca 4300kc. Pujdou tyto letenky smerem k vanocum nahoru? Chci poridit manzelovi letenky a kurz kite jako darek na vanoce. Mam jeste cekat, ze prijde nejaka akce. Jaka je vase zkusenost? Odlet - Praha, Viden, Bratislava.... Prip. nejake zkusenosti s kiterskyma skolama? Dekuji moc  .
Rhodos kite - leto 2017
Ve fóru Tipy na levné letenky
7 odpovědí
Ahoj, co byste doporucili jako nejblizsi/nejlevnejsi lokalitu, kde zajet z NY ? Prip. je mozne pomoct s vyhledanim letenky? mame presne datum, na ktere by musely lety navazovat.. dekuji .
Kam letět za teplem z New Yorku
Ve fóru Hledám letenku
2 odpovědi
Ahoj, letime v terminu 25.11.-10.12.2016 na Seychely a je nas osm. Emirates poskytuje slevy na hromadne letenky od 10os. Neni tady nekdo, kdo se v tomto terminu chysta, chce letet s Emirates a mel by zajem koupit letenky dohromady?  .
Skupinova letenka na Seychely :-) SLEVA .-)))
Ve fóru Hledám spolucestujícího
6 odpovědí
Ahoj. Nejake zkusenosti s Kapverdama? Konkretne chceme na tyden jet relaxovat do hotelu Riu Touareg neno Riu Karamboa. V diskuzich se obcas pise, ze je more studene, ze fouka, apod. Byl prosim nekdo primo v kvetnu na ostrove Boa vista? Popr. Nejake zkusenosti s vyse zminenym hotelem?;-)) diky moc!!! .
Kapverdy - zacatek kvetna ;-)
Ve fóru Zájezdy s CK
0 odpovědí
Ahojky, letel nekdo pres tohle letiste? Popr. vyuzil lounge? Diky  .
Addis Ababa - letiste, lounge
Ve fóru Letiště
0 odpovědí
Ahoj, byli jste prosim nekdo v poslednim roce na Sey? Jak se tam pohybuji ceny - potraviny? Jedeme s bandou na tri tydny, tyden budeme na pevnine a dva tydny se budem plavit kolem ostrovu. Nejvice se bude varit na lodi. Mame letenky, kde kazdy mame 2x23kg, takze resime, co vsechno vzit s sebou a co se naopak nevyplati. Popr. kde zjistim info jake veci mohu dovazet na Sey (rybarske pruty, harpuna, alkohol...) Diky moc!! Nela .
SEYCHELES 2014 - ceny???
Ve fóru Co se nevešlo
5 odpovědí