Témata uživatele itchyfeet

Témata uživatele itchyfeet

Téma Poslední reakce
Ahoj, ráda bych se s vámi podělila o své zážitky z Mallorky. Je to opravdu nádherný ostrov a pokud byste cestovali jako my, vyjde vás týdenní dovolená se vším všudy (letenka, ubytování, auto, jídlo atd.) na něco málo přes 10 tisíc. ZDE najdete můj cestopis o Mallorce na pokračování  .
Cestopis Mallorca
Ve fóru Cestopisy
2 odpovědi
Zdravím všechny cestovatele, v říjnu letíme na 3 dny do Holandska a půjčeným autem máme v plánu projet cestu Eindhoven - Amsterdam - Rotterdam - Eindhoven. Máte někdo tip na nějakou zajímavost při této cestě, případně co stojí za vidění v těchto třech městech (mám na mysli něco, o čem nepíší v průvodcích)? Díky za jakýkoliv tip  .
Holandsko - co navštívit?
Ve fóru Co vidět a navštívit
16 odpovědí
Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s nějakým opravdu pěkným safari poblíž Kapského Města? Na internetu jsem jich našla hned několik, ale nemůžu se pro žádné rozhodnout. Pomohly by mi vaše osobní zkušenosti a informace ohledně toho, jak je safari daleko od Cape Town, kolik stojí, jaká zvířata jsou tam k vidění, co všechno se tam dá podniknout atd. Díky  .
Nejlepší safari poblíž Kapského Města
Ve fóru Co vidět a navštívit
7 odpovědí
Ahoj, má někdo zkušenost s jednodenním výletem z Kalifornie za hranice Mexika? Slyšela jsem od přátel, že tam není moc co k vidění, je to nebezpečné apod. Přesto jsem našla například městečko Ensenada, které vypadá jako fajn dovolenkové letovisko. Tak nevím... Uvítám jakékoliv info, díky!  .
Jednodenní výlet do Mexika z Kalifornie
Ve fóru Co vidět a navštívit
2 odpovědi
Ahoj, dovolila bych si přidat svůj krátký cestopis o mém dobrodružství na havajském ostrově O'ahu, odkud jsem se ani ne před týdnem vrátila. Vím, že spousta z vás nakoupila levné letenky na Havaj v rámci chybného tarifu BA, tak třeba se někomu mé informace budou hodit  .
Cestopis O'ahu
Ve fóru Cestopisy
26 odpovědí
Ahoj, najde se tu někdo, kdo letí z Prahy do Kapského města v termínu 2.2.2016 - 10.2.2016?  .
Jihoafrická republika
Ve fóru Hledám spolucestujícího
0 odpovědí
Ahoj, dovoluji si přidat svůj cestopis o Anglii. Celkem nás tento šestidenní výlet vyšel asi na 10 000 Kč/osobu. Bydleli jsme v Londýně, 3 dny jsme strávili prohlídkou tohoto města a jeden den jsme se vydali na anglický venkov do městečka Eastbourne na bílé křídové útesy Seven Sisters. Vím, že Londýn už je celkem provařená destinace, nicméně i tak doufám, že se třeba najde někdo, koho tento cestopis inspiruje  .