Příspěvky uživatele wit

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Pokud mi ryanair změní čas odletu o 2 hodiny, mohu let bezplatně změnit. Nevíte, jestli je tato možnost změny časově omezena? V případě jejího využití za levnější let, vrací Ryanair rozdíl nebo propadá?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

S tou možností částečného nákupu díky za tip, prověřím to. S tou cenou jsem to myslel tak, že letenky kamkoliv koupíme teď za pár stovek, ale na září 21 (kdy tak reálně budeme schopni někam vůbec letět), jsou dražší o cca 1000/os. jedním směrem, takže převýší pro dva zpáteční lety hodnotu toho voucheru, jemuž končí platnost už zítra.


Nakonec jsem zjistil, že platnost zůstává stejná i při částečném čerpání, takže vezmu jednosměrnou letenku pro dva teď a zpátky levněji až někdy příští léto.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, dostali jsme vloni v srpnu voucher darem k narozeninám na sto euro. Manželka mezitím v únoru otěhotněla, ale nechceme voucher nechat propadnout. Existuje nějaké lepší řešení než kupovat letenky na září 2021, které jsou pro dva teď podstatně dražší i s uplatněným voucherem? Ještě mě napadá booknout let a vsadit na to, že bude zrušen.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

chtěl bych si koupit sedadla jen do některých segmentů a nejde mi to, nutí mě to koupit místa všude nebo nikde

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak sražení autem je zase na druhou stranu dneska v módě.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

své zážitky z první cesty do Asie jsem sepsal a umístil na http://www.hallobank.cz Naleznete zde informace o přípravách na cestu i detailní rozpis všech nákládů.

0
Zobrazit ve vláknu

Škoda, vědět dřív, že sem busy jezdí, tak ušetříme 2x3000 LKR za taxi do Tissy. Jinak potvrzuji Danova slova, nás vystupovalo 6 a nastupovalo asi 18. Jinak mi přijde těch 250 rupek do Hambantoty dost předražené :-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Neříkejte mi, že ani odsud tam nikdo neletěl :-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Může mi někdo poskytnout více informací k tomuto letišti? Přistaneme 28.5.

A) Je nutné transfer např. do Tissy domluvit předem nebo tam budou stát tutukáři, když vědí, že tam denně přistane jen to naše letadlo? Je cena 3000 rupií adekvátní za klimatizovaný van?

B) Je na letišti možné koupit místní SIMku, příp. tip na operátora?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

No právě mě odrazují předchozí komentáře i dopravní značení na příjezdu. Sice značka parkoviště s dodatkovou tabulkou není totéž, co zákaz stání v uvedenou dobu, ale i tak. Prozatím tedy vybírám mezi parkovišti Meteorová, Sputniková nebo pak severněji Vietnamská.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pročetl jsem si vlákno a děkuji za tipy. Hledám, kam na 3 noci postavit své auto s pražskou SPZ. Platí stále výše uvedené lokality?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

takže checkin hned na začátku lhůty by měl být ok pro výběr zdarma, pokud dobře rozumím...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

děkuji za ujištění a rychlou odpověď smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pokud mám na jedné rezervaci 2 místa, platí jako u jiných společností, že budou vedle sebe? Nebo je vhodné si za těch 2x70 Kč rovnou vybrat místa vedle sebe?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

ogica: není to možné, zpáteční by ti propadla

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Chtěl bych se zeptat nejdříve zde. Se ženou plánujeme Sri Lanku. Platili jsme letenky kreditní kartou, vystavenou na příjmení za svobodna. Do rezervace jsem u cestujícího uváděl manželky nové příjmení, stejně tak u držitele karty. Karta má ale vyražené jméno za svobodna. Mohl by to být problém? Oddací list s sebou?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Je to pár minut, takže pokud postačí počkat... díky za info Dave!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Potřeboval bych poradit. K letenkám jsem přidal standardní wizz discount členství, nákup proběhl za sníženou cenu + cena členství, ale v profilu a při výběru dalšího jiného letu mi to opět nabízí, že si musím pro nižší cenu koupit členství, ani není aktivní v mém profilu. Poradíte?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Děkuji za postřehy a rady, je to jak si myslím také smiley Na bookingu mi vychází Gran Canaria cca od 12 tisíc/týden. Na invii jsem našel last minute s odletem zítra (s čímž zrovna teď nemám problém) bez jídla za 10 tisíc. Což mi přijde výhodnější (za dva lidi 20 tisíc, v ceně odlet z a do Prahy, ubytování vs vlastní doprava do Lipska, letenky 2x4, ubytování 12 a nějak se člověk musí přesunout ještě tam). Mrknu se ještě, jak to vypadá s vlastním ubytováním a last minute zájezdy na tom Korfu. Ještě jednou díky!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

potřeboval bych se poradit se zkušenějšími cestovateli. V květnu plánuji dvoutýdenní dovolenou, odpočinkovou, alespoň týden na pláži a pár dnů autem po okolí. V hledáčku mám Kanárské ostrovy nebo Korfu. Zvažuji, kterou z těchto destinací vybrat s ohledem na náklady, a zda se vydat s CK nebo sám.

Jako první krok jsem hledal Kanáry na vlastní pěst, jelikož jsem v Praze, tak se mi líbí odletět z Lipska přímou linkou za cca 3800 Kč/osobu. Potom do úvahy přišlo Korfu s odletem z Bratislavy, kam by nebyl takový problém se dostat, letenka vychází pod 2 000 Kč/osobu.

Nakonec jsem ale mrknu na last minuty zájezdy s CK a např. řecké ostrovy vč. hotelu s jídlem za 12 - 15 tisíc/osoba na 12 dnů. Poradíte mi, jestli náhodou ta CK nevychází po Evropě levněji?

0
Zobrazit ve vláknu

Já zvolil jeden ostrov na Benátkách smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Také podám hlášení, není potřeba se stresovat, že vlak nebo bus nepojede nebo přijede pozdě. Z letiště jsme jeli busem do Trevisa, jediné co jsme nenašli, byl automat na jízdenky, takže jsme je koupili u řidiče a na vlakovým nádraží v trafice pak pro cestu busem zpět.
Cestou z Mestre jsme přišli bez časové rezervy a po nástupu si uvědomili, že jsme neoznačili jízdenku smiley smiley Takže jsme stejně jeli po*raní, jestli nepřijde do prázdného vlaku revizor. Naštěstí nepřišel. Pak jsme měli menší problém najít zastávku busu směrem na letiště, protože před nádražím jsou ulice v podstatě jeden velkej kruháč, takže patrně to bude ta samá, co pro výstup. My jsme nastoupili až na druhé zastávce, která je akorát za tím "obloukem".
Díky za tipy!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

díky za info
nebude tedy problém v sobotu ráno z letiště a v úterý ráno na letiště (odlet v 7:45)? v kolik vyrazit z Mestre? Nebo je někde možné najít jízdní řády toho vlaku? bus 6 má jízdní řád tady http://www.mobilitadimarca.it/ajaxfilem ... rio006.pdf

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Asi jich taková spousta není sdílná smiley Sdílím stejné obavy. Ohledně transferů na/z letiště v Trevisu.
Zatím to mám vyřešené tak, že z letiště zkusíme najít prodejní přepážku pro bus č. 6 na vlakové nádraží v Trevisu a odtamtud do Mestre vlakem.
Zpátky pak raději za těch 10€, abychom byli na letišti včas. Nebo má někdo zkušenost s cestou na letiště Treviso v kombinaci s vlakem a busem?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu