Témata uživatele Michaela _8

Témata uživatele Michaela _8

Téma Poslední reakce
Ahojte, neměl byste prosím někdo nějaký konkrétní tip na místo, kde by se dalo v prosinci trochu zašít? Hledám něco podobného jako je např. Amed na Bali.  Levnější místo s přátelskou atmosférou, kde se dá bydlet na pláži bez resortů, není příliš turistické, ale i trocha nějaké té civilizace (internet na práci, pochutiny, večer menší live music..) - taková ta nomádovina. Kde se vám líbilo? Díky moc za tipy :)  .
Pracovní zimní zašívárna
Ve fóru Co se nevešlo
3 odpovědi
Ahoj, jste tady někdo kdo má trvalý pobyt v ČR a pracuje na Slovensku? Bydlím a pracuju na SVK, a z těch informací na mzv jsem jelen. Když bych si nechala udělat na SVK test, a jela na víkend domů do ČR, vyhnu se tedy karanténě v ČR i na SVK?  .
Přeshraniční pracovníci a karanténa
Ve fóru Co se nevešlo
0 odpovědí
Ahoj, nastal čas na přemýšlení nad nějakým velikonočním výletem. Koumám spíš něco na východ, dobře vychází třeba Kherson, pěkně pátek až pondělí. Nebo se najíst do Kyjeva.  Kam máte namířeno vy?  .
Výlet na Velikonoce
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
26 odpovědí
Ahojte, zítra letím do Moskvy z Bratislavy, a přiletím kolem 23:00 na Vnukovo. Měla jsem v plánu jet busem na stanici metra Troparyovo, kde jsem mám už 14 dní zabookovaný a zaplacený hostel na 1 noc. Včera mi z hostelu psali, že mám svoji rezervaci zrušit, protože nemám ruský pas (??). Nedokážou mi odpovědět jako proč to vadí a hlavně proč mi to říkají 14 dní od rezervace. No toť jedna otázka, jestli mám apelovat na to ať mi to zruší sami, nebo to zruším sama a pak po nich budu vymáhat ty těžce vydřené 2 kila. No otázka druhá, vy co jste letěli Pobedou z Bratislavy na Vnukovo, stíhali jste navázat na poslední metro? Nebo jak jste řešili dopravu do města? Jde tam pasovka rychle v noci? Poslední metro jede v 1:00, tak teď místo balení hledám dostupné ubytko na trasách busů v noční Moskvě a nějak to nestíhám všechno. Díky moc .
Moskva Vnukovo
Ve fóru Letiště
2 odpovědi
ahoj ahoj, tak nějak se mi vyskytlo že mám volné září, a koumám co bych kde vyvedla. Můj takový nápad je, že bych přiletěla začátkem září do Moskvy, tam si hodila 1-2 dny, jen mrknout na metro a na náměstí, pak odjela transsibiřskou magistrálou s tím, že bych dala první zastávku až v Irktusku, dala pár dní někde u Bajkalu, a z Ulan-Ude pokračovala magistrálou do Vladivostoku. Z tama letadlem do Tokia mrknout na Fuji. No a jestli by zbyl čas, tak ještě cestou domů někam smočit kotníčky - možná Filipíny nebo nevím. Máte někdo za sebou podobnou cestu? Dá se ta třetí třída ve vlaku přežít bez častějších zastávek? Nebo nějaký nápad, tip kde to zakončit po Vladivostoku? Potřebuju to ukončit někde rozumně, ať se z tama dá letět domů nějak ekonomicky :D Díky :) .
Měsíční trip Transsibiř, Japonsko
Ve fóru Co se nevešlo
12 odpovědí
Ahoj, při příjezdu do Indonésie si chci na letišti koupit 30 denní víza s možností prodloužení. Možná po mně budou na letišti chtít letenku ze země, tu ale budu mít už zakoupenou na termín až po těch 30 dnech. Dá se jim vysvětlit, že si víza budu prodlužovat nebo budu muset mít ještě jednu letenku/rezervaci pryč ze země v té první lhůtě 30 dní?Díky .
prodloužení víz v Indonésii
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
0 odpovědí
Ahoj, jen takový rychlodotaz. Potřebovala bych si vytvořit krátkodobou rezervaci na letenku ze země kvůli vízům, ale např. Letuška, Pelikán chtějí při rezervaci i adresu bydliště. Nebude to pak problém když nechám letenku propadnout?  Nebo znáte něco kde se adresa nezadává?Díky moc .
Prokázání zpáteční letenky
Ve fóru Vyhledávače letenek
3 odpovědi