Příspěvky uživatele LukasAK

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

@Daniel: to je dobra zprava, ne? Lepsi mit voucher za zruseny let nez hovno za let, ktery probehl, ale ty jsi nemohl byt na palube.

To, ze mas narok na refund, ktery bys ale musel prosoudit, nepocitam.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Facka do obliceje pesimistum a skarohlidum.


0
Citovat Zobrazit ve vláknu

cali napsal(a):

Twe, já to neměl číst... Zjistil jsem si něco o pivech Máša, navíc je v Rakovníku prodává ve  vyhlášeném řeznictví Hendrich... Zítra tam jedu:-)

¨

V kolik? se přidám;-)
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

@cali: dle matej15 chce Zíchovec za sedmičku ve své vlastní prodejně stejné peníze jako v Makru, tak proč nesrovnávat cenu v Makru s cenou Parovaru. A cena za Matušku do 50 Kč/0,4l v hospodě se netýká Prahy, to ti ale nemusim říkat, viz. můj oblíbený Meat and Greet na Senovážném náměstí, kde je Matuška za 55,-/0,3l, resp. 79,-/0,5l. No nyní zavřeno...


@matej15: díky za info. Já byl v neděli v Beřovicích a cestou zpět omrknul tu pivotéku Antoše,ale měla zavřeno (otevřeno po - pa 9-18:00, so tuším 9:00 - 12:00)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

A tedy kolik chce Zichovec za sedmicku ve svem vlastnim pivnim busu v Trebizi a kolik Antos ve sve pivotece u silnice ve Slanem?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

matej15 napsal(a):

Některé pivovary bych řekl, že jedou spíš na dobrou zavedenou značku a ceny pak mají hodně nadhozený, čímž nechci říct, že by cena neodpovídala kvalitě, jen to, že jiné pivovary dělají srovnatelná piva i za třeba poloviční cenu. Například Matuška, Clock, Raven, Zichovec vs Antoš, Máša, Permon, Zhůřák...


Narprostý souhlas. Tak dlouho jsem se rozmýšlel v Makru u lednice nad Matuškou a Zíchovcem za 115,-/0,75l, až jsem si radši zajel do Parovaru pro pivo za 60,-/0,75l. Kvalita srovnatelná, cena téměř poloviční. Za pivo se mi nad 100,- dávat nechce.
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

@Andrea: https://nltimes.nl/2020/04/02/eu...ed-flights


0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jo, konecne se da v centru dychat a lunaparky maji zavreno. Prikopy po poledni


743e55d0-70b2-4c04-a064-da2ec20496e6.jpeg

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

@Andrea: res to s opodo nebo to odepis. Za kolik ty letenky celkem byly?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak uz mam otevreny lezak Tatin z Prokopaku. Neni uplne zly, ale na Hastrmana z Parovaru se nechyta. Za mne Prokopak jako ve skole: IPA 1, ALE 3, Tatin lezak 3. Hodnoceni je samozrejme poplatne tomu, ze ma jit o remeslnne pivo. Prumyslovou produkci to samozrejme vysoce prevysuje. Napr. Mikirem zminovany Kozel ma odemne 5- (Pokud by ve skole byla 6, mel by ji)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jj, Prokopak netreba zachranovat, fronta tam byla cele odpoledne, co jsme tam s Cali sedeli. IPA super pitelna, ALE trochu plochy, na lezak se teprve chystam

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

cali napsal(a):

Já bych klidně šel, nebo jel... Vzal bych 2 koloběžky. Ale zase jak nahoru, s baťohy:-)

Pokud jsou kolobrndy i do terenu, tak bych se na nich i docela projel:-) Do kopce vytlacime. Domluvime pres whatsapp;-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ja mam v umyslu otestovat Pivovar Prokopak. Slezu do udoli, nakoupim do batohu a nahoru do kopce budu mit aspon vyslap se zatezi. Nezkousel ho uz nekdo?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Kdyz jsem byl v parovaru dnes cca v 6 vecer, tak prave dovarili dalsi varku. Petky maji vyprodane (bral jsem posledni Azzacu v pet, se mi to sklo nechce tahat) a i Belma byla na sklade. Vzal jsem 10 lahvi. To Krvavy oko mi taky prijde trochu slabsi, takovy plochy ale. Ale slabsi myslim v porovnani se zbytkem nabidky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

cali napsal(a):

Belma... Teď jsem přijel z Rudné. Ještě 2 týdny karanténa a s panem Rokošem si budu tykat:-))

Ja zasoby obnovil vcera a prave dopil posledni hlt. Zitra musim opet vyrazit. Ta Belma je tak pitelna IPA, ze se s ni da stravit cely vecer.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

@mikir: pojištění se vztahuje na všechny zájezdy a poukazy prodané/vystavené za trvání pojištění záruky pro případ úpadku CK. Podmínkou tak není "platné" pojištění do doby na poukazu uvedené, ale ke dni vystavení poukazu. I pokud tedy nyní CK vystaví poukaz s platností do konce příštího roku, je i v příštím roce tento poukaz kryt pojištěním.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

cali napsal(a):

Parovar jedeme s LukasAK:-) To je hodně gut a všechno hodně chmelené, což preferuji. Marně přemýšlím, co mě oslovilo nejvíc. Asi všechno.

@SDAN - Zichovec klasika,výborný, jen pro mě z ruky.


JJ:-) Za víkend jsem tam byl dvakrát, protože ta jejich piva zachutnala i ženě. Nejvíc mě oslovila Azzaca a Jokr. Super je, že chuť u těch IPA nehoní procentama alkoholu (mají kolem 5,5%), ale množstvím chmelu.
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

doctorex: s poslední větou naprostý souhlas

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

doctorex napsal(a):


Tak nějak nerozumím kam míříš upřímně.

Jasně, CK pojištěná proti úpadku je a ano, vztahuje se to na vystavený voucher.

Ale jednak je tam spoluúčast, jednak má Nuny pravdu v tom, že se jim nemusí chtít plnit.
A můžeš mi prosím říct, kde jsem v tomhle případě nejednal dle selského rozumu?

Protože v tuhle chvíli se spoléhat "že mám přeci pojištění" pojištění se mi totiž nezdá jako selský rozum, ale jako šílenství.


Souhlasím s xmas a nerozumím tobě. Proboha jaká spoluúčast v pojištění proti úpadku CK??? A ty žádné pojištění nemáš, to má ze zákona sjednáno CK. Proč by se pojišťovně nechtělo plnit? A jaké šílenství se spoléhat na pojištění? Evidentně se v této oblasti práva moc nepohybuješ. Tedy krátce: pojištění je pro CK povinné ze zákona. Pokud nastane úpadek, vyplatí pojišťovna celou zaplacenou cenu zájezdu nebou poukazu. Žádná spoluúčast tam není. I kdyby CK byla podpojištěna, musí pojišťovna plnit 100%. Pro případ, že by pojišťovna na výplatu neměla, je sama zajištěna (pojištěna u zajistitele). Pokud by na to neměl ani zajistitel, tak nevrácený poukaz bude tvůj úplně poslední problém.
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Doctorex: podle mne nejsou splneny nalezitosti par. 2535 pro odstoupeni bez storna. Ted v breznu nelze ucinit zaver, ze mimoradne okolnosti budou mit vliv na cerpani v cervenci. Pokud by mel byt zajezd v dubnu, pak ok.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Divan: drobne po evrope a priskoky v asii lowcostama za par tisic vubec neresim. Spis mi dela tezkou hlavu tech 60k, ktere mi visi u swissu na lety v C v kvetnu. Prachy ofiko nevraci, rebooking na podzim/zimu by byl za doplatek ve stejne vysi a je otazka, jestli budou vubec tou dobou existovat. To same voucher, nerad bych si s nim tak akorat vytrel pozadi, pokud krachnou

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Daniel napsal(a):

tak v pondeli dorazi vzorky z Parovaru - velikonocni lezakx3, krvavy oko x3, jokrx5, karkulkax3, sh azzaxax3. otazka zni, co s nacatym vikendem? asi prubnu lokalni topolsky pivovar!

Ja si pro degustacni set do Parovaru (na doporuceni Caliho) zajel dnes. Testuju treti lahev, ted mam otevrene krvavy oko. U mne tatim vede jokr.

A aby to nebyl offtopic: ani tem CK/CA nechteji dodavatele (hotely) vracet zaplacene zalohy, i kdyz maji zavreno. Zrovna dnes jsem to resil pro SA

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Standa napsal(a):


To samozrejme. Bylo to jen konstatovani faktu ;-)


Mikire,nepsal jsem tu o voucheru od agentury, ale od CK.


A je proste fakt, ze kdyz mas koupeny zajezd, ck padne, dostanes kulovy. Kdyz mas voucher od ck, ta padne, je to kryte pojistenim. Opet jen konstatuji fakt, neresim stav pojisteni ani pojistovny.

Kdyz mas koupeny zajezd a ck padne (tj jde do insolvence), dostanes od pojistovny 100% zaplacene ceny zajezdu, i kdyz nemela ck dostatecne kryti. Pokud ne, obratis se na mne a vymuzu ti 100% ceny zajezdu.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nemas

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Mikire, mas muj obdiv za to, s jakym nadhledem to beres:-)

Ale jen jedna technicka. Nemuzes se prosim naucit citovat prispevky druhych? Citujes strasne casto, ale nechavas to jako text a neni pak poznat, kde konci citace a zacina tvuj vlastni prispevek.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu