Příspěvky uživatele sscarlett

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Taky vám nefunguje manage my booking? nevíte co s tím mají?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

My jsme se také vrátili před týdnem a průkaz vidět nechtěli. Takže je to o náhodě, ale taky bych si to asi radši nechala naočkovat u nás než tam někde ve stanu) V přístavu je pěknej šrumec, takže představa, že mně tam ještě někdo tahá do stanu na očkování je nemilá:)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jak je to s tím metrem u letiště? jak píše tonic, že při letišti není metro tak co je zastávka červeného metra Airport Terminal 2? to není zastávka přímo u terminálu?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tonic: to jsem si právě myslela původně, že očkování třeba pouze pokud se letí přes zemi kde se ta zimnice vyskytuje. Psala jsem i na ambasádu do Berlína a toto mi odpověděli:

Dear Sir/Madam,

Your email refers:

Yellow fever vaccination

If you are travelling directly from Europe, you do not require

yellow fever vaccination to enter Tanzania Mainland. However, if you have a stop over to some of the endemic zone countries for more than 12 hours, then you will be required to have vaccination.

You will need the vaccination to enter Zanzibar, whatsoever. We have been informed lately that; the vaccination is a must to all entering Zanzibar at the moment.

In case you have been already vaccinated, please prove with your doctor if the vaccination you took war/are of a life time.

You have to bring the vaccination card/Certificate (s) with you,

In case of medical reasons to why one should not have/get the vaccination, a doctor should certify that.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky všem za info. Nakonec jsme si očkování radši udělali. Protože na ten ZAN to fakt chtějí vidět. Já původně hledala info. ohledně očkování do Tanzanie obecně, a tam to potřeba není. Že to zrovna vyžadují na ZAN mně nenapadlo:( Letíme do DAR a pak se hned přesouváme na ZAN lodí...takže očkování by jsme nejspíš neunikli

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Iveta Ivánková - můžu se prosím zeptat odkud jste letěli, že kontrolovali celé letadlo? děkuji

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jj je možné, že tě naočkují na letišti. Píšou to na netu, třeba tady...
http://www.esotravel.cz/dovolena...informace/
No já doufám, že projdeme bez povšimnutí a ušetříme se toho:/

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

My taky jedeme cca za týden a doted jsem žila v tom, že to očkování po nás nemůžou chtít. I co jsem pročítala cestopisy, tak po nikom ten průkaz nechtěli. Až ted jsem četla, jak někdo psal, že při cestě z DAR do ZAN to po nich chtěli vidět. Asi půjde o náhodu, koho zrovna vyčihnou. Nevíš kolik by to očkování stálo tam na letišti?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nevíte někdo jak je to s tím povinným očkováním? Pokud se letí z Evropy není potřeba. Ale když máme mezipřistání na ZAN a pak letíme do DAR nebudou to po nás chtít, jelikož přilitáváme jakože z africké země? Neletěl už takhle někdo?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu
Ahoj, mám dotaz...zarezervovala jsem si hotel bez potřeby zadat kreditní kartu, ale špatně jsem si přečetla storno podmínky a po stornu to chce úhradu ve výši 1 noci. Má otázka zní...když nemají mojí kartu, jak můžou vymáhat ten storno poplatek? Můžou si vzít údaje z mojí karty, na kterou jsem si dělala rezervaci někdy v minulosti do jiného hotelu a stáhnout mi to? Setkal se někdo s něčím podobným?
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Myslím, že je lepší jet do Kanchanaburi tak na 2-3 noci a zajet si do kláštera na skůtru.
Výlety z BKK mi přišly dost drahé cca 2tis za jednodenní výlet.
Taky jsem přemýšlela jestli jsou pod nějakými sedativy, nebo jen odpočívají po obědě. Určitě stojí za to si připlatit za večerní program 500 THB, kdy vás dají do malé ohrádky a můžete pozorovat tygry jak si hrají.Ze začátku se jim příliš nechtělo,ale pak se rozjeli a byla to moc hezká podívaná, lepší zážitek než chodit od tygra k tygrovi a nechat se s něma fotit.Nemyslím si, žeby to bylo nějaké týrání zvířat, mají velké výběhy a s turisty se fotí jen tak 4 hodky denně.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu