Příspěvky uživatele zelig

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Možná Dane1928, kdyby ses nedíval jen na televizi a taky občas někam vyrazil, došlo by ti, že označit někoho za debila vypovídá o tobě víc, než bys čekal.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Mně se karta Maestro (začíná 5022) od RB vždycky při placení na internetu tváří jako MasterCard Debit. Psal jsem kvůli tomu do banky, ale vubec nechápali co po nich chci smiley Kdyby byl někdo úspěšnější, dejte prosím vědět, jak na to.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

To je zase nářků. Letadlo mělo zpoždění, dal sis 2piva, spal na letišti a rozřízl si ruku. A k tomu sáhodlouhá story, 8 smajlíků a šok, že se lítá do UK z terminálu 1.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Marko, kup si Lonely planet Thajsko a většinu informací tam najdeš. A když už se chceš "rozhodně co nejvíc vyhnout miliardě turistů" tak asi není dobrý nápad letět do turisticky nejnavštěvovanější země v jihovýchodní Asii.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nejdřív jsem se bál, že to bude detailní popis nějaké nevolnosti s pralinkou, ale tohle by mě taky naštvalo. Taky se přimlouvám za to, aby sis tohle nenechal líbit, to jsou způsoby ranného kapitalismu 90tých let u nás. Napiš pak, prosím, jestli pralinka měla nějakou dohru.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

ahoj,

můžu vědět, proč nám sem píšeš jakou hledáš letenku?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jde tam nezaskrtnout ze souhlasíš s poskytnutím adresy pro třetí strany...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Informace pro ty, kteří by chtěli využít výše uvedený odkaz (za který děkuji) na neomezený Priority pass na 15měsíců s 15% slevou. Z karty se odečte částka 339 USD a ne EUR, jak je v odkazu uvedeno, čili další nečekaná, ale příjemná úspora. Členství tak vyjde na 8226kč. Karta se okamžitě po zalogování objeví v aplikaci, která i off line vyhledá salonek podle zadaného letiště. Zatím vyzkoušeno na Bali a v Singapuru, oba salonky na skvělé úrovni. V Singapuru dokonce menu s výběrem několika teplých jídel, které přinese personál ke stolu. Na plastovou kartu zatím čekám, ale použití aplikace je daleko jednodušší. Host platí obvykle 24USD a na Bali měli hned na recepci vtipně napsanou informaci, že nejsou připraveni smlouvat ohledně počtu dětí zdarma.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Trochu mi to připomíná jednu paní, která když jela do Loun dostavníkem, místo jízdenky chtěla si nechat koleno vrtat, a co k tomu nedošlo jenom proto, že když kočímu to koleno ukázala, raději ji nechal jet zadarmo, než by zneuctil nebozez.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tady na tomhle příběhu je dobře vidět, že některé sáhodlouhé rady na 95% zkušených cestovatelů jsou jaksi k ničemu a realita je jinde.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

a není lepší zajistit si svůj internet, než se stresovat, volat na linku, psát stížnosti a dlouze se dohadovat kvůli kompenzaci? Spoléhat na to, ze v hotelu bude perfektně fungovat zdarma wifi je poněkud naivní záležitost.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

No to je sice pěkná úspora, ale vidět Jakartu a Singapur jsou docela jiný zážitky. Cena pod 20000 s Emirates je OK, zvlášť když je vás 7 a máte pevná data kdy letět. Asi bych to bral.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Každý rok trávím v Thajsku 3 měsíce, hlavně na Phuketu (plném kýče a slizu, jak tady nějaký děd Vševěd psal) V dubnu začíná být poměrně horko a hlavně vlhko a tahle kombinace není úplně příjemná, člověk se několikrát denně převléká do suchého a už to není taková pohoda jako od prosince do března. Děti nemám, ale v létě bych je sem nebral. Přijeďte přes Vánoce, třeba na Lipe a užijete si to daleko víc.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Musí se to hned zaplatit. Když zadáš možnost platit na místě, neobjeví se ti kolonka na zadaní slevového voucheru.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jo mas pravdu Dave, OK plus je o nicem. Casy s Hawaii v C jsou dávno pryc:-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

tak uz mam eticket a potvrzuji, že vsechny lety jsou v busines. u KLM se daji vybrat sedacky v prvni cast letadla, u letu SATA mi to system neumoznuje. zavazadla 32Kg, jednou se leti i vetsi A310.
bookovaci tridy u KLM jsou DD a ZZ u SATA II Kdyby se nekomu chtělo hledat kam je to nejlepsi nacist, tak bud rad.

Do Kodane se da denne letet z Prahy s Norwegien. nebo z Krakowa ci Budapesti.

KLM slibuje na 3hodinovych letech 3chodovou veceri, ze specialne navrženého nadobi. no a jako bonus je letenka menitelna a vratna

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

No sprcha a bar na palubě tam nejsou jako v první třídě v Emirates smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Stopover (treba 2 dny v Lisabonu) se musi navolit manualne, idealne na strankach momondo.de (díky za info Mailand:-) a pak se po presmerovani na kissandfly.de daji vybirat ruzne kombinace letu a delky mezipristani. Kartu Visa Credit mi to nebralo, kupodivu prosla obycejna Maestro, ale s rozdílem cca 15E.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Mělo by to jít koupit na jeden big shot účet, budu to zanedlouho taky řešit, ale vyzkoušeno to zatím nemám. Doporucuju nastavit cenu v MYR, da se ušetřit az 500kc než při ceně v Eurech. Má tady někdo osobní zkušenost, jestli je dostupná drtivá většina letů, nebo se musi dost vybírat?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

No myslim že s takovým hloupým označováním jiných zemi bude lepší, když zůstanete doma.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nějak mi uniklo, proč jsi nakonec neletěl. Kvůli tomu že to stálo víc peněz než jsi plánoval a o které jsi stejně přišel? Asi hledám logiku tak kde není...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

nevim sice co je dobrodruzneho na ceste do Londyna, ale posilam aspon mapu, kde tu adresu najdes. Cesta za Stanstedu trva asi 2hodiny mestskou dopravou.

https://www.google.cz/maps/dir/Stansted ... sted,+Velká+Británie/78+Creighton+Ave,+London+N10+1NT,+Velká+Británie/@51.7291069,-0.2603315,10z/data=!4m18!4m17!1m5!1m1!1s0x487604b8a52a1bb7:0x30a4d0976b352648!2m2!1d0.238866!2d51.886018!1m5!1m1!1s0x48761a289dcada2d:0x9d081b4753d369cf!2m2!1d-0.1537387!2d51.5952512!2m2!7e2!8j1430906400!3e3!5i1

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Kdyby se nekdo potreboval zbavit brzy propadajiciho kreditu, dejte prosim vědět, určitě se domluvíme. Připadne výměna za můj kredit, expirujici v příštím roce. Potrebuju ubytováni na konec týdne v Polsku. SZ nebo e-mail: zelig11@seznam.cz
Diky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zkus jeste malindair.com, lítají KUL-DPS jednou denně a zavazadlo už mají v ceně. Nejlevnější tarif začíná na 99MYR za jednu cestu. Osobne vyzkoušeno, větší komfort než Airasia.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj Dave, nevěděl bys, prosim, jakýkoli termín v únoru popř v březnu pro jednoho na 1-3tydny bez nutnosti měnit letiste v Moskvě? Je to pro mladšího brachu a bojím se, ze přestup by byl pro nej moc komplikovanej. Diky za info a zdravim z Thajska. Zelig

0
Citovat Zobrazit ve vláknu