Příspěvky uživatele Fajeth

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Uplne nereálný to asi neni, jednou jsem mel upgrade pro tri lidi do business u letu EK DXB-CMB bez ptaní, ale asi opravdu v rámci overbooked economy a to žádný FF program u EK nemám, ale rekl bych, ze ta sance je opravdu mizivá. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Petr St napsal(a):

Problém bude, hned na prvním letišti ji na staré jméno nepustí. Databázi mají, zjistí to podle rodného čísla. 


Jsem si teda nikdy nevšiml, že by někdy někdo operoval s mojím rodným číslem při nějaké cestě, co to je za bullshit - wtf???
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

tonic napsal(a):

sikovny, dik ze si sa podelil s vysledkom, este keby ten Maglev az do centra jazdil:)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Takze bobanci, odpovím si sám. Dorazili jsme po příletu do Šanghaje na pasovou kontrolu kolem 8:00 s tim, ze návazny let byl v 17:25. Moc rychle jim tam úřadování sice neslo, ale po vyplnění krátké modré imigration card a kontroly itinerare jsme obdrželi to 24-hod tranzitní vízum bez problému a pak rovnou na Maglev a do mesta na kung-pao.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

tonic napsal(a):

ved letenky mas, co ti ine zostava ako to vyskusat :) ci to chces pocut rad typu "ani sa neobtazuj tych 50 metrov prejst k prepazke?"


Nejde mi o to něco zkoušet, jde o to, že si dám ten opruz a vyřídim si je předem na místní "superfriendly" embassy a nebudu riskovat, že mi je nějakej ouřada pohraniční řekne nikam a budu tam celou dobu čumět do zdi.
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nemáte někdo aktuální zkušenost s tranzitním vízem při 10-hodinovém overstopu v Šanghaji? Nechci těch 10 hodin hnít na letišti a poslední informace jsou většinou takové, že už to 24hod vízum k návštěvě města moc nedávají. Dík.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu