Příspěvky uživatele LuckyB

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

jak říkal Tonda Blaník, kam teče beton, tečou i prachy :) všude na světě je to stejný

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dávám do placu kód na 15 % z ceny zpět ve formě kreditu (max lze získat 100 €, min cena rezervace pro uplatnění kódu 100 €). Uplatnit se musí do 6. listopadu 2020, což já určitě nestihnu, tak třeba to někomu přijde vhod :)

 

SC5P85BMYT

 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Včera návrat z Bari. Letěli jsme na prodlouženej víkend pá-po z Vídně. "Povinné" papíry italské vlády ani Ryanairu (resp. Laudy) nikdo vidět nechtěl.

V Bari pouze měření teploty jak při odchodu z letiště, tak při příchodu na letiště. Letadlo naplněné v obou směrech z cca 80 %. Roušky si hodně lidí sundávalo a nikdo to moc neřešil, jen občas nějaké napomenutí.

Trochu nás nasralo při boardingu v Bari, že na palubu mohli lidi jen se zdravotnickou rouškou, takže jsme museli do lékárny si koupit roušky. To by samo o sobě ještě nebylo tak hrozný, jako kdyby nám v lékárně neřekli, že to prodávají pouze po 10 kusech :) Asi tam mají taky nějakou italskou verzi Romuluse Prymuluse, který si tam jede byznys s těmahle zdravotnickýma potřebama. Naštěstí za těch 10 ks chtěli jen 5€. 

Jinak v Apulii jsme dali takovou základní klasiku - Materu a Alberobello. V Alberu bylo celkem dost lidí (navíc tam měli nějakej svátek), ale dovedu si předtavit, že v předcovidovské době to tam bylo 3x horší. V Bari po setmění v centruhlava na hlavě, to mě celkem překvapilo.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Vojtěch Horský napsal(a):

Ahoj, rád bych se optal, zda byl někdo z Vás v poslední době v Bulharsku a podělil se případně o své zkušenosti ?

 

Co takhle si před položením dotazu pročíst pár stránek diskuze? O Bulharsku se tu referovalo.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

kickass1 napsal(a):

Me to prijde zbytecne.. Navic me to ani nepobavilo.. Viz. jak pise Leonard vyse..


+1

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Já jsem nikdy nenarazil že by na webu danýho hotelu nabízeli lepší cenu než na bookingu (což souvisí i s těma Genius slevama), kontaktovat napřímo a zeptat se rovnou na lepší cenu jsem asi nikdy nezkoušel... možná příště vyzkouším :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

V ČR se mi několikrát osvědčilo, že jsem zavolal a napřímo řekl "na Bookingu mi to ukazuje tuhle cenu, dokážete mi napřímo dát lepší?" a vždycky to vyšlo (Praha). To s filtrama jak psal Audit mě taky sere, stejně tak že mi blbnou seznamy a o té jejich tragické appce přes kterou mi nejde nic booknout nebo se mi tam zobrazovali nějaký úplně cizí rezervace, který jsem nevytvořil ani nemluvím... Ale jinak jsem spokojenej.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Hm, tak mi vypadly z Viewtripu lety z Vídně do Kantonu a zpět (z Kantonu na Penang a zpět jsou ještě stále potvrzené). Takže to vypadá, že jsou asi zrušené. Od SA mi zatím informační email nepřišel, ale už jsem se informoval, že nabízí plnou refundaci.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

My máme letět 22.2. z Vídně na Penang s China Southern, taky se snažím všechny možný výdaje pozdržet jak to půjde (naštěstí u všech ubytek mám možnost zrušení do 17. 2.), ale tranzitní víza do Číny už máme vyřízené a zaplacené že... jako pořád jsou ještě drobný v poměru celkovými náklady za dovolenou, ale nasere to. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

U mě zatím vždycky lokalita seděla, popisky nevím, tomu jsem nikdy nějak extra pozornost asi nevěnoval, ani mi na pokoji nikdy nechyběla nějaká zásadní věc, která tam být podle popisku měla (např. klimatizace, nebo lednička... ).

Mně Booking ze všech těch vyhledávačů sedí uživatelsky asi nejlíp. Nevím co jejich customer support, už jsem s nimi asi rok a půl nic řešit nemusel (což jsem sice rád, ale předtím mi vždycky všechno pomohli vyřešit poměrně promptně plus přihodili většinou i nějakou kompenzaci).

Cenu srovnávám často s Agodou (včetně recenzí), kterou teda nesnáším, to jejich vyhledávání a filtrování je na facku. Zatím se mi asi jen ve dvou případech stalo, že mě Agoda vyšla levněji. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Já si za ty míle vždycky nakoupil v Doha v duty free....

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zbynek napsal(a):

jako Lauda motion? mají tam lety do Athen?


Když pominu, že kdyby nelítalo, tak tě tam Marek asi nenavádí.. Tak je tak těžký si otevřít webovky a podívat se?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Co vím, tak 3. úroveň (zatím) není. Já taky primárně nevybírám podle výhod Geniusu, že bych účelově šel po upgradu pokoje nebo snídani zdarma. Párkrát jsem na tyto výhody narazil, ale nikdy jsem si daný ubytování nakonec nevybral. Slevu 10 nebo 15 % mám v podstatě skoro vždy.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

mikir napsal(a):

Obcas vyuziju vyhodu Genius a jinak  nic dalsiho nezkousim  a kupuju jen primo pres booking ,mozna by me zajimalo co znamena u Genius uroven 1   zatim mam uroven 2


Však úroveň 2 je vyšší... a liší se to samozřejmě benefity, které můžeš u některých ubytování využít, viz obrázek.


genius.jpg

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, díval jsem se na letenky na Penang z Vídně,  kde je technický mezipřistání v URC a pak standardní přestup v CAN. Cesta tam je v pohodě, ale zpátky je stay-over v Kantonu 20 hodin a až pak se pokračuje do Vídně (zase přes Urumči), tady už by vízum asi potřeba bylo že? :/

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak u Bookingu se myslím vždycky najde něco s čím se dát šmelit :D i když  ohledně letištních transferů jsem do toho ještě nepronikl, nějak nebyl čas. Co se týče toho refferal programu, našel jsem dva odkazy co se tváří, že fungují ;) tak vyzkouším

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

přidávám pár dalších na 20 %,. Nutno nakoupit do konce září:

CDY74G8MBFA

CDY33A9HVA3

CDY34RZPAD4

CDY34PNBVGK

CDY747LBVV6

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

My na Motorce jezdili všude kromě Saigonu, kde jsme to nepotřebovali - tzn. Dalat, Buon Ma Thuot, Vung Tau, Phan Rang. Mezinárodní řidičák jsem sice měl, ale měl jsem tam zapsaný jen auto, protože na motorku nemám. Nikdo jej sice vidět nechtěl, ale kdyby se něco stalo, tak by to byl průser... 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

No, zrovna u vietnamské kuchyně můžu s klidem říct, že to co dostaneš tady v Česku je to co se týče kvality srovnatelné, někdy i lepší, než přímo ve Vietnamu... 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

tohle si pamatuju i u nás v Brně už asi před 10 lety, taky to na mě zkoušeli, a to jsem tehdy byl ještě v podstatě dítě...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

podle wiki tam mají kromě ruštiny i svůj jazyk komijštinu 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

To mě taky napadlo, ale v Prištině jsem už byl a znovu tam jet asi nepotřebuju.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, chystáme se na konci září znovu do Skopje na prodloužený víkend. Tentokrát s sebou bereme dalších 6 lidí kteří tam ještě nebyli, takže začínám postupně skládat itinerář. Chci to nějak nakombinovat - něco co už jsem viděl a líbilo se mi to + něco kde jsem ještě nebyl. Budeme mít poměrně hodně času (celou sobotu, neděli a podstatnou část pondělí díky večernímu odletu). Určitě si dáme jeden den tůru na Vodno a nějak to tam celý projdem, Matku asi vynecháme, to mě ani přítelkyni posledně moc nenadchlo.

 

Pokud máte někdo nějaký tip na jednodenní výlet mimo Skopje (asi dotaz hlavne na tonica :) ) prostě dopoledne tam, odpoledne zpátky, tak budu vděčný. Přemýšlel jsem nad Tetovem, kam je i dobrá dostupnost, ale klidně si nechám poradit něco lepšího ve zhruba 2hodinnové dojezdové vzdálenosti busem.

Díky :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

my zvací dopisy pořizovali letos na jaře taky přes Vietnamistu jak dával Honza link a vše v pohodě...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Házím do placu nějaký další vouchery na slevu 20 %. Některé kódy je třeba uplatnit do konce srpna, některé do konce září.

CDU326UCMGG

CDM63YAD6EC

CDX93GBVZVB

CDX932BZPZG



0
Citovat Zobrazit ve vláknu