Témata uživatele stevej

Témata uživatele stevej

Téma Poslední reakce
Čaute, ocenil bych radu. Snařím se koupit letenky na vnitrostátní let po USA přes web Delty a nedaří se mi platba. Zkoušel jsem různé mastercard debitní karty, různě jsem měnil billing adresu, ale systém pořád hází error. Není to ani limitem na kartě, kontroloval jsem. Platit se nedá ani přes PayPal, protože web vyžaduje platnou billing adresu v USA. Máte někdo zkušenost? Nemůže to být problém mimoamerických debitních karet? Díky .
Delta
Ve fóru Letecké společnosti
2 odpovědi
V dubnu budeme mít pětihodinový přestup v Dubaji na Emirates T3 (dle zkušeností ostatních se odsud člověk může rychle vymotat). Uvažuju, že bych ten čas využil na maximum, samozřejmě pokud nepřiletíme zpožděni, a podíval se ke Khalífě a Burj Al Arab. Přílet máme ve čtvrtek ve 21 hodin a pokračující odlet ve 2 ráno. Podobný dotaz se řešil na tripadvisoru a borec doporučoval vzít tágo, zajet ke Khalífě, pochodit a pofotit si, sednout do tága, pokračovat na pláž k hotelu Burj Al Arab a zpět na letiště - člověk "by to měl stihnout". Na vlastní triko samozřejmě. Podobný plán mám teď v merku. Můj dotaz zní, zda byste v tomto případě doporučili podniknout tenhle plán taxíkem jak jsem zmínil, případně zda je lepší nápad půjčit si na těch pár hodin auto (možná šílenost, ale dle vyhledávačů by to neměl být problém, při ceně 20 €/den za třídveřák... ) Díky za názory. Možná to nakonec po pozdním příletu zaparkujem v Irish pubu  .
5h přestup v DXB - vzít taxík nebo půjčit auto?
Ve fóru Co se nevešlo
11 odpovědí
Nová linka z Prahy do Trapani od letního řádu 2017. První várku letenek na duben/květen půjde koupit od půlnoci 22. srpna. Aktuálně Ryanair pravděpodobně sází letenky na nový leťák do systému, jelikož na mapě spojení není aktuálně vůbec nic k nalezní. http://corporate.ryanair.com/news/news/ ... ?market=cz .
Ryanair v Praze
Ve fóru Letecké společnosti
5 odpovědí
O'Leary považuje situaci na evropském trhu s letenkami za válku a chce stůj co stůj zaplnit svá letadla, přestože má Ryan jednu z nejvyšších obsazeností. Zároveň předpovídá pád cen letenek na léto o 7%, na zimu až o 12%... Stále však žádné další info o lince posledního bázovaného letadla v PRG??  .
Ryanair předpovídá pád cen letenek až o 12%
Ve fóru Letecké společnosti
1 odpověď
Zdravím, nevíte někdo, jestli mají na hlavním vlakovém nádraží v Lucemburku nonstop úschovnu zavazadel? Přijedeme ve 2:30 ráno studentem a do odletu 10 hodin. Posledně co jsem tam byl, vypadalo celé nádraží dost zhasnutě  .
Úschovna na nádraží v Lucemburku
Ve fóru Železniční doprava
7 odpovědí
Ahoj, chtěl bych se zeptat zkušenějších, zda mi poradí. Budeme si v UK půjčovat auto a většina půjčoven aplikuje poplatek za registraci více řidičů. Mám pocit, že v Británii obecně musí být k vozu vázán nějakou smlouvou nebo pojistkou konkrétní řidič. My budeme tři a rádi bychom se střídali v řízení, nicméně se nám nechce platit tyto poplatky (je to okolo 10 liber na den půjčení). Co myslíte, je to velký risk, když v půjčovně nahlásíme jenom jednoho řidiče a poté se budeme střídat? Případná policejní kontrola by tímto mohla způsobit problémy? A je potřeba pořizovat řidiči mezinárodní řidičák pro půjčení auta v UK? Moc díky. .
Více řidičů v půjčeném voze v UK
Ve fóru Půjčení auta
4 odpovědi