Příspěvky uživatele panda

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

😂😂😂😂😂😂 rukou!!!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zitra zacina v AirBaltic vyprodej tak zkousil bych tam neco hledat ;)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Presne jak pse Sarah, flix je tady pro nase penize. A prozakaznickeho pristupu tam neni na co hledat - proste u flixu neni nikdo nuceny pomahat, jedinecne odepsat cokoliv na vasu zpravu. A tak treba pokud mate nejaky problem, v odpovedi obdrzte v nemcine "nase poukazky muzete nakupit v nasom eshope". A pres to doporucil bych @toMas vyuzit vlakove spoje, s nevelkym predstihem jde nalezt jizdenky za 364 Kc. 

Konecne, pokud musite jit busem tak taky najdu slevu -25% (plati ale jen na prestupni spoje = dlhsi ale levnejsi).

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Asi ne :/ Kazdopande ne bude problematicky ji nalezt, a to z duvodu ze v tam neni vic nez ta 1 restaurace (mluvime celej cas o terminalu GAC )

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pokud treba myslite taky o Finsku tak doporucuji spolocnost EckeroLines - lod tam a zpet od 10€ z Tallinna ;)

Edit: asi uz ne doporucam Eckero, umi zrusit zaplacene jizdenky a vyzadovat tesne pred boardingem koupe novych.


Viking Lines je urcite lepsi volbou.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak ste bohuzel neco pozde :/ Pred tyzdnem Eurolines mel akci za 3€ na jizdenky v kvetenci a cervnu na useky s LT do PL. A to taky na spoj Kaunas - Gdansk...

Ja ale bych doporucil Lux Express, nejlepsi pomer kvality a ceny. Kava/caj zdarma neobmezene, tablety a slouhatka taky dostupne. Prostorn na nohy v pohode. Ale Lux do PL zajizdi jen do Varsavy a Suvalkov. Z Tallina do Rigy a dal do Vlinusu ale urcite doprucuji tyto spolocnost.


Pozde lze taky vlakem Vilnius - Kaunas - st. hranice na jednosmerni jizdenku a dal na tento regiokarnet za ~140 kc/den = ~420 Kc/celek uz primo do Olstynu a dal Gdanska (a lze taky dal na Hel - pokud jen v ten stejnej den to stihnete)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Stejne bych chtel vedet, pokud opravdu je to az tak problematicky opravit ty chyby a chybicky s pridavanim prispevku vickrat. Mne a urcite vsem ostatnim staci, pokud dana informace bude tady 1x. Ted ale treba muj posledni prispevek pridal se kolem 10x ... Ne myslite vazne ze ja ne mam co delat jen rusit celej cas moji prispevky na CL?


+bylo by opravdu krasne at nebo zakazat pristup do CL s korejskych adresu aneb presne nechavat nutnost odepovidani na nejaku otazku v cestine prede pridanim prispevku.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nejlepsi cena je pak ale 300 Kc.

Za dvojnasobek (624 Kc) mate prakticky vsechny dostupny datum a to ne jen Varsava - Gdansk ale asi uz spojeni z Ostravska do Gdansku pres Varsavu. A nakupit bezne staci na tyzden pred odjezdem.


A to primo na strankach CD ;)


Jinak, pokud najdete cas tak s regionalni zeleznici polregio z Varsavy pres Lodz a Torun lze projit do Gdansku za ~150 Kc :P Podminku je nakup regiokarnetu na 3 jizdy (obmezenim neni asi 1 jizda ale den, tak na 3 dny, ale navrat v stejnej den v tymto useku ne vychazi... )

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

a co riknes na 2 wursty? 😂

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jsem Pan!!!! 😬 😂 

Souhlasim ze Usedom je fajn, jen ne vim proc doporucat navstevu uzemi na kterem je moznost umrit (a vubec ne mit to naplanovani :P ) - taky pokud jedna se u nejvetsich fanu military... Pokud vstup je zakazan tak je taky duvod proc :P Aneb myslite pokud pan Evil je fan smrti... To myslim ze spatni forum zvolil...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ja bych doporoucil taky ne Ahlbeck ale Heringsdorf a cast Bansin. A misto Bratwurst 😂 dal bych HERINGSbrötchen co je asi specialita nad nemeckym baltem. A taky z dalsimi rybami.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pane, na Usedom urcite je co delat. Jen viz horu, JRevil napsal tam "spolucestujici do Peenemünde, Neměcko". A ne na polsko-nemecku hranici a celej Usedom. Do Polska asi nadale lze projit hranici ale uz nikoliv autobusovu linku. A vlakem je to drahota. A pres vzhled na to ze v Peenemünde presne neni nic moc, a muzem oproti vlakove stanici je tak na hodku max. 

Pokud ptam o zajimavosti v Praze tak mne ne zajimava co je videt/loni se navstevit v Stredoceskym kraji :P

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Hahaha, tak muzes uz varit ten wurst 😂 

Jinak v Peenemünde opravdu neni co dealt asi pres jeden celej den... A je tam nejak tak... strasni? 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

www.onnibus.com

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Finsky Onnibus spoustil dnes dalsi varku jizdenek v obdobi 28.05. - 12.08. 


Tentokrat cesty pres cele Finsko su dostupne asi ne od 1€ ale... od 50 centov!!!!! Nutne je jen zadat kod SUMMER 


Doporucuji linku F8, z ktere je nadherni vyhlid a treba v Tornio (prestup v Oulu) lze pesky nalezt se v Svedsku :)

0
Zobrazit ve vláknu

Treba Bristol :)


screenshot-20180402-191459.png

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ryanair ma nejaku chybu nebo cilovu akci a... letenky z Fara (Portugalsko) do ruznych destinacii na dubnove lety prodaji za .... celekm 1€!!! Dostupne jsou ale pouze jednosmerky z, nikoliv tam a zpet :/


Doporucuji rychle nakupovat, za okamzik budou pryc :P

0
Zobrazit ve vláknu

Zajimava novinka od megabusu: cestovani po... Londyne! od 1 GBP+0,50 za rezervace!

2 hodinny tour pres celej Londyn a na ceste uvidime vic nez pul stovky must see's.

www.megasightseeing.com ;

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Hahaha, ale to neni klasicky All You can eat, prave to je duvod preco odporucam to misto :P Tam jedaji hlavne zamestanci letiska a ne turisti. Baaaa, prakticky nikdo kto ne je casto na tim letisku ne najde tejto restaurace. (Je nutne nalezt shuttle bus, odcakat az prijede, zavolat do vodica bud hovorit mu kam na/vystupujeme (jinak ne zajede na zastavku). +ne je to cinske jedlo a hlavne rakouske. ;)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

@tonic, no ale co sa vyplatia viac, kebab za 2-4€ (ne viem co si presne jedl u toho Inda) alebo ALL you can eat za 6€? ;) 


Na Favoritenstrasse muzu doporucit Lucky Noodles, kazdopadne cena je stredni... 3,.. za testoviny s a bez kurete. Jinak prave ted este Burger King ma nabidku s Chicken Nuggets, 6 ks za 0,99€ - a to taky na hlavnim nadrazi.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ja mozem doporucit jidlo "po ceste z Hbf na letiste" = primo na letisti vo Viedni. 

Jen problematicky je dojezd, restaurace je v jinem Terminalu (General Aviation). Je ale dostupna pre vsechny. Nejaky shuttle letista tam zajizdi, zdarma, jen je nutne zavolat na cislo uvedene na zastavce.


Restaurace opravdu min. *** bych dal, All you can eat za neco kolem 6€ a typicke rakouske jidla, menu meni se denne.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

A v Bratislave tato sluzba ma se celkem dobre. xD


Ne vim proc bychte chteli mit voziky pokud, take spolu s zavazadlem prechod z nastupiste na ktere prijizdi vlaky z Letiste na nastupiste pre vlaky do Ostravy/Brna (je to az 8 nastupisti!)  lze udelat v max. 8 minut. Vsude dostupne vytahy, dolu cakaren, horu nastupista. 


Pokud ale opravdu chcete mit neco na ty kufry tak mozete (za 1€) u potravin SPAR na -1 vyzvednout nakupni vozik. Jizdi, pomisti >2 bezne zavazadla nebo 1 velke a 1 mali. Jen se lide budu nejak spatne divat xD

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

aaaa, krasa

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Takhle lze samozrejme. Jen ne vim jak to chces udelat s cestu na Ukrajinsko, to mne zajimalo :P


@Lukas, ale ja ne vim nic moc na tento tema :D :D

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nevim jak by mel se vyplatit nocni vlak oproti LEO, taky pokud jizdenka u LE stoi uz 1000Kc... 


Je taky levnejsi varianta: CD do Bohumina, pozdej Slezskymi Drahami (www.kolejeslaskie.com) do Katovic/nebo pokud cestujete v sobotu, taky vypalti se pesky prejt hranici a vyuzit nabidku polskyho SAD (www.pksraciborz.pl) a nechat se vzit zdarma :o (nevim jak to je ted, ja jsem platil kolem 2,00 pln pred rokem a byla to jedna cena za vsechny useky z siti toho dopravce - ale nabidka platila jen v soboty). Od Wodzislawia pak MHD do Katovic. Nebo stejne KS.

Celek stoji kolem 20 pln, dal od Katovic lze najit jizdenky PRIAMO do hranicneho prehodu s Ukrajinu od 1 pln (www.neobus.pl) ale je nutne rychle ji nakupit po prodluzeni kalendare - pozdejsi ceny ne jsou moc zajimave. Nebo projit pak dal do Krakova a zvolit bus (marcel-bus.pl) taky od 1 pln do Resova, a dal vlakem do hranice (12 pln) nebo Premysla (tady lze prestupit 2x denne na levnejsi ukrajinske vlaky do Lvova, od ~150Kc za 2 hod jizdu beze prestupu nebo vystupu na hranici do Lvova. :P 

Celek pak vychaza od Bohumina mezi 150 Kc (Slezske Zeleznice + Neobus za ty nejnezsi ceny + primestky ukrajinsky vlak od 1. stanici... Zastavky... /Cokoliv to je, ma nastupiste. A jen tolko/ na Ukrajine) a 500 Kc (CD do Ceskeho Tesina ~40Kc, Lajkonik za 5-20 pln do Krakova, Marcel-Bus do Resova od 1 pln, polsky vlak smerem hranice nebo Przemysl Glowny za 10-12 pln a pak ukrajinsky mezistatny vlak za 150-200 Kc nebo od hranice marsrutka za ~35 Kc.


A pozdej vyuzit ukrajinske ceny! 


BTW @Lukas, trolejbus stoi uz 4 UAH, tramvaj je za 3 :P A docela ostatni postredky dopr. za 5 UAH

0
Citovat Zobrazit ve vláknu