Příspěvky uživatele bammalus

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Už jsem psal na jiném fóru, voucher funguje, sám jsem kupoval Španělsko. Použijte oficiální Android aplikaci Lufthansa.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jestli chcete vidět Akropoli bez lešení, tak to musíte počkat ještě tak 10 - 20 let. Probíhají tam komplexní práce už více než deset let a probíhat budou dál. Jen se to vždycky posune.

Byl jsem tam na konci minulého roku a můžu říct, že to vůbec nevadilo. A ty opravené části jsou úžasné (nejenom opravené).

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Byli jsme teď v létě, objeli jsme celý Island po Ring road. V pohodě ti stačí jakékoliv auto, nemusí být 4x4. My jsme měli Hyundai i30. Všude krom pár úseků na východě je pěkná asfaltka a po ní objedeš veškeré hlavní atrakce včetně zmiňovaného vodopádu. Který teda podle popisu není Goddafoss (ten je hned u Ring road), ale Dettifoss. K němu vedou dvě cesty. Jedna štěrkovka, po které asi většina jela (silnice číslo 864) a pak krásná rovná asfaltka (silnice číslo 862), na kterou se odbočuje zde: ( https://goo.gl/maps/WZEm4HWxr2E2 ).

Jediné úseky, kde na Ring road není asfalt, ale dobře uježděná šotolina je na západ od Breiðdalsvík a okolo křižovatky se silnicí 939.

Je to fakt pohoda, spíš si dej pozor na pojištění a na stav auta. Pokud ti auto odejde někde na východě tak máš v podstatě po výletu.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu