Příspěvky uživatele Klingac

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ja s tymto nemam prave prilis skusenosti, preto sa aj pytam na tieto infa, no mam z toho taky pocit, ze v priebehu dna sa to castokrat aj meni, nakolko vcera sa na prislusne terminy dala uplatnit krasna zlava cez diners a niektore dnes uz nefunguje a je mozne uplatnit uz len ciastocnu zlavu cez masterdacard.

Napr. Rumbo.fr
Vcera sa dala zohnat zpiatocna letenka Bratislava - Paris 30.6 - 4.7 za cca 48€ cez dinners.
Pred 5 minutami ked som si naklikal tento termin a dalo mi len malicku zlavu cca 8€ cez masterdacard, cize letenka vychadzalo na cca 70€, no teraz ked som to updajtoval, tak uz mi to zase hodilo zlavu s diners za 48,48€.

Viajar.com
Hadze stale rovnaku cenu, t.j. 53€ - platba cez Maestro.

Je to super vec, lebo to brutalne zlacnie niektore letenky, vyskusal som napr. teraz Dusseldorf - London STN ( 17.3 - 18.3)
Cez ryanair za obojsmernu letenku: 23,55€
Cez viajar.com: -2€, po kliknuti na rezervaciu to hodi na 0,00€, platba cez Maestro ( Pripadne ak by to neslo zaplatit so sumou 0,00€, tak sa da kliknut na to poistenie a letenka by tak vysla na cca 5,92€)
Cez rumbo.fr: -7€, po kliknuti na rezervaciu to rovnako hodi na 0,00€, platba cez diners( Ak by to neslo zaplatit so sumon 0,00, tak s poistenim by to vyslo len na 0,92€)

Vyzera to velmi zaujimavo. Mam na Vas preto otazku, mal s tym nikto uz niekedy problem, ze ked kupoval cez tieto stranky, tak mu letenky jednoducho neprisli, alebo bol nejaky problem potom v pripade v systemu ryanairu, alebo inej nizkonakladovky?
Oplati sa podla Vas radsej investovat a zaobstarat si diners alebo skor maestro? Nakolko niekde som cital, ze ked dinners je mozne zaplatit len kazdych 60 dni a ze to dost rychlo blokuju. S maestro kartou nemam skusenosti, nakolko mam Visa Electron, avsak na tuto kartu sa v sucasnej dobe nevztahuje ziadna zlava. Je pravdedpodobne, ze ak si bude clovek zakupovat cez Maestro, je vacsia sanca, ze Vas po par nakupoch nebloknu?
Pripadne sa stava sa castokrat, ze rumbo.fr alebo viajar.com menia jednotlive platobne karty na ktore poskytuju takuto zlavu? Alebo je to spravidla takto dane, ze rumbo - dinners a viajar- maestro?
A este ma napadla takato vec, ked si zakupim napr. letenky v rumbo.fr, pridu mi vsetky potrebne dokumenty na email, ja si to zmenim cez my account v Ryanairy, je mozne si nejak pri tejto zmene, resp. pri online - check-in doplatit konkretne miesta, alebo uz to potom nie je mozne?
Pekny den priatelia smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Vdaka za nove akciove tipy.
Bola to tvoja prva kupa, ci uz to mas aj osobne vyskusane? Ziadne limity, alebo BANY po zakupeni viacerych leteniek?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravim Vas priatelia,
V prvom rade dakujem za tuto stranku ako aj jednotlive prispevky a rady, ktore tu clovek moze najst.

Chcel by som sa opytat, na tieto stranky:
http://www.rumbo.fr/
http://www.viajar.com/
http://www.jetcost.com/

Ake mate skusenosti so strankami? Nakolko cital som, ze je to vsetko super vec, dokaze to nadherne zlacniet letenky, ale ako citam, tak ludia takmer okamzite dostanu BAN.
Kolko leteniek sa Vam podarilo takto zakupit? Pripadne mate este nejake ine stranky im podobne? Je tu aj niekto komu to este neblokli?
Co sa tyka karty diners, oplati sa to vobec objednavat? Na stranke https://www.dinersclub.sk/ som objavil kartu: "Diners Club Pure" https://www.dinersclub.sk/sukromni-klie ... lub-pure-0
Ma s nou niekto nejake skusenosti?

V sucasnosti sa mi paci BA - Pariz v termine 30.6 - 4.7
Cez ryanair by to pre 2 osoby vyslo: 2 x 26,99€ + 2 x 47,99€ = 149,96€
Cez rumbo.fr s diners kartou by to vyslo len na 95,48€ pre 2 osoby, cim vznikne rozdiel 54,48€, ktore moze clovek vyuzit na transfer medzi letiskom a centrom Pariza.
Dakujem za Vase odpovede, rady a pripomienky.
Nech sa Vam dari.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu