Příspěvky uživatele misa_o

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

a to půjde? na stejný let novou rezervaci, když tu jednu nebudu mít zaplacenou? já se bála, aby s tím neměli nějaký problém.. vím, že cena garantovaná není, letíme až v květnu, tak jsem si říkala, že třeba to ted hned nahoru nevylítne

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, moc děkuju. nechám teda objednávku stornovat a za pár dní objednám znovu a zaplatím kartou :-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, obnovuji toto téma. Když chce wizzair do pole komentář zadat kód, myslí tím, že to mám dát do zprávy pro příjemce?  Dala jsem si, že to chci platit v CZK a nabízí mi to normálně český účet, tak to by mělo být snad bez poplatků. Někde jsem viděla diskuze, že tím převodem pak nemůžou kolikrát ty platby spárovat a je v tom bordel, docela mě to děsí. Ani se tomu nedivím, když tam není ani variabilní symbol, pod kterým se vždycky platby párují. Přemýšlela jsem i nad tím, že to teď neuhradím, nechám tu rezervaci stornovat a pak to objednám znovu s platbou kartou :-D

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

moc děkuji! :-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Děkuji moc. Ještě teda jedna doplňující otázka, musím v průběhu koupě letenky zadávat, že poletím s podsedákem? Budeme si dělat online check in z domova, tak nevím, jestli to uvést hned při koupi, pak při online check inu nebo normálně dojdu na přepážku na letišti a nahlásím to až tam?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, ráda bych se zeptala. Poletíme v květnu s dětmi Praha-Londýn-Praha a jsou dvě věci, které mi nedají spát a nemůžu k nim pořádně najít odpověď. Tady na webu jsem jednu našla, ale je přes půl roku stará, tak nevím, jestli to stále platí.

1) Budeme cestovat jen s těmi malými příručními zavazadly, které jsou zdarma součástí letenky a musí se vejít pod sedadlo před námi. Mám i přesto nárok na přepravu zdarma podsedáku do auta? Je mi jedno, jestli ho strčí do podpalubí nebo si ho vezmeme s sebou na palubu, ale odbaví mi ho zdarma nebo ne?

2) je u easyjetu lepší si místa rezervovat? Je mi jedno, jestli bude manžel s jedním dítětem sedět jinde než já s tím druhým, ale aby je nedali někam úplně mimo nás. Jsou jim 7 a 4 roky, to by nikdo nechtěl sedět vedle cizích řvoucích dětí, ale nemůže se to stát? Sedadla si rezervovat moc nechci, je to navýšení ceny letenky skoro o 2000, což se mi moc nehodí.

Pokud někdo budete mít nějakou radu, budu moc vděčná :-) děkuji a mějte se krásně.

0
Zobrazit ve vláknu