Témata uživatele techum

Témata uživatele techum

Téma Poslední reakce
Dobry den, dnes jsem daval registraci k ESTA, po 4h cekani bylo schvaleni ze muzu vycestovat... ( trvalo asi dlouho ze jsem mel to neshvaleno vizum ) ale zajimave ze to schvalili.... je v tom ale trosku hacek, je to asi 7 let zpatky cca v roce 2010 jsem si zazadal o vizum na Ambasade v Praze ( jeste v dobe kdy jsem nemel CZ obcanstvi ) nebylo mi schvaleno z duvodu "malo vazeb k CR" prosle pres 7 let a dens jsem zkusil ESTU s CZ pasem a mam schvaleno, ale nevim jestli muzu vycestovat, protoze co jsem cet diskuzi lidi s podobnym problemem, tak nekoho vratili imigracni z letiste zpet jineho zase pustili, cca stejne pripady... mate prosim nekdo podobnou zkusenost, jestli muzu ( mam risknout ) vycestovat do USA? v zadosti o ESTA jsem vyplnil ze mi bylo v roce 2010 zamitnute vizum... nic jsem netajil, jak se rika radsi s pravdou ven, stejnak by to zjistili... diky moc  .
Chci do USA, muzu?
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
8 odpovědí
Dobry den, mam takovy dotaz ohledne cesty a viza do Spojenych statu, v minulosti (2011) jsem zadal o turisticke vizum, ktere bylo zamitnute s tim ze nemam velke vazby k Ceske republice, (tzv., mohl bych v USA zustat ) bylo by 21 let, a nemel jsem Ceske obcanstvi, ale nyni bych to chtel zkusit znovu, mam uz pres rok CZ obcanstvi, mam velke vazby k CR, mam zde rodinu ( rodice ) take dostavam in.duchod,(chodit take kazdy mesic pravidelne k doktorce) + k tomu podnikam a od 2014 mam i vlastni firmu chtel bych navstivit USA tak na 14 dni, je to muj sen a rad si ho chci splnit, ale nevim jestli mam sanci kdyz jsem poprve zadal o vizum v Praze, nemel jsem tuseni jak to chodi, a k me smule jsem dostal dost neprijemneho cloveka, ktereho jsem se "bal" -Zpatecni letenky -Rezervace hotelu -Podrobny plan cesty kde se zdrzim, co vse navstivim -Papir ze dostavam in. duchod ( nebo radsi ne?) -Udaje o firme -Vypis z b.u.? (dukaz ze finance pokryji ten vylet ) -Chtel bych take vzit nejake potvrzeni od pysch. doktorky ( ze jsem vazany na CR, jelikoz ji musim pravidelne navstevovat a brat leky ) nebo tohle me spise poskodi? aby si nemysleli ze jsem nejaky psychous dekuji predem vsem moc za tipy rady a diskuzi Valer .
Vizum do USA, jak na to? mam sanci?
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
6 odpovědí
Dobry den, mam dotaz, letim pres Smart Wings do Dubaje, a dostal jsem instrukce kde je take : POTVRDTE DOPRAVCI 72 HODIN PRED ODLETEM SVUJ ZPATECNI LET co to presne znamena?, jak to mam potvrdit? dekuji za odpoved .
Smart Wings, jak na to?
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
0 odpovědí