Příspěvky uživatele Anna _6

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Auto od Wiber, 5dvéřový Ford Ka za 120€ s full cover. Cesta kolem ostrova - benzín cca 70€ za 4 dny (5.-8.7.2018)

Orientačně trasa: Palma - Platja des Trenc - Mondragó - Castell de Santueri - Morro de Sa Carabassa - Cala Varques - Far de Capdepera - Alcudia - Mirador Es Colomer - Cap de Formentor - Punta d'en Tomas - Albercutx Watchtower - Lluc - Escorca - Torrent de Pareis - Port de Sóller - Palma (jizhozápadní cíp jsme nestihli)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Na podzim jsem na 4 dny půjčovala s RecordGo za 92€ s plným pojištěním (bez blokace na kartě) a s poplatkem kvůli věku řidiče. Nebookovala jsem předem, ale zařizovala jsem to přímo ten den, po příletu (spontánní rozhodnutí), potřebovala se na něco zeptat a překvapivě mi pak na infolince řekli, že když zarezervuju telefonicky, je to levnější než přes web. (porovnávala jsem to s webem rentalcars, recordgo a fakt to vyšlo levněji).
Moje jediná zkušenost s RecordGo. Všechno šlo v pohodě, s full insurance stačilo při vrácení jen zaparkovat auto a klíčky odevzdat do boxu. Peníze za benzín (full-full) jsem měla hned den po vrácení na účtě.

Navštívena Malaga, La Linea, Gibraltar a Sevilla. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Přes www.autorentals.com jsem hledala auto na 4 dny v květnu v Nantes, FR.
Nejlepší ceny mi to našlo u www.expedia.com případně u www.orbitz.com.

Oba weby zprostředkují auto od půjčovny Budget, při rezervaci vypadají defakto stejně (viz. obr.), cena se taky shoduje, s collision protection za $ 144. Nicméně nemůžu najít podmínky ohledně karty, blokace a plného pojištění.

Když jsem kontrolovala cenu přímo na webu Budget, tak cena vycházela € 220.

Taky jsem zkoušela hledat přes www.expedia.co.uk a to mi Budget nenašlo vůbec, nejlevnější byl Sixt za £ 99, ovšem nikde mi tam nešlo přidat plné pojištění. (jinak přímo na webu Sixt.com mi cena vyšla s pojištěním a bez blokace na kartě za € 195)

Prosím, nemáte někdo zkušenost s bookováním auta přes expedia/orbitz?

Případně doporučili byste mi nějakou půjčovnu. Kreditku mám, ale s limitem 15t. Kč, nevím, jak to funguje v případě, že bloknou třeba 900 € (když na kreditku přepošlu, tolik, aby tam bylo spolu s kreditem dost, jestli to půjde).
Vůbec nejlepší by proto bylo, kdyby šlo zaplatit plné pojištění a bez blokace na kartě (takhle nějak to bylo u Wiber na Mallorce nebo u RecordGo v Malaze).
Kromě toho bychom potřebovali vrátit auto na letišti nejpozději v 5:00 ráno. (Letíme s dítětem, proto nemůžeme vrátit večer a spát na letišti.)

Moc děkuji za pomoc a za rady.


poznamka-2019-03-09-152835.jpg
poznamka-2019-03-09-152857.jpg
poznamka-2019-03-09-152937.jpg
poznamka-2019-03-09-153000.jpg

0
Zobrazit ve vláknu

Omylem jsem zabookovala letenky s easyjetem, kde je v příjmení místo Matějíčka, Matějíčková.


Easyjet povoluje opravit 3 písmena jako překlep. Oprava jsou ale 4 písmena. 


Když tam necham Matějíčká a smažu "ov", myslíte, že to půjde? 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Rozhodně bych každému doporučila si auto na Mallorce půjčit. Pokud nechcete strávit celou dovolenou na pláži u hotelu nebo v hlavním městě. Jeli jsme v červenci (navíc během českých státních svátků) a zácpy jsme nezažili. V autě jsme i přespávali, případně venku ve spacáku. 

Půjčovali jsme s Wiber Rent a Car. Na internetu jsem četla, že je to nějaká nová půjčovna, nikde moc recenzí, ale nakonec vše bylo v pohodě. I přes rozhodnutí půjčit si jen s basic insurance, nás na letiště přesvědčili (že si nikdo nepůjčuje auto bez all-in pojištění) a zaplatili jsme si full insurance. Po pravdě, ve finále jsme za to byli rádi. Když jsme projížděli serpentinami do Torrent de Pareis nebo třeba na Cap de Formentor, všude uzoučké silnice, proti vám autobus atd. S pojištěním, jsme byli v klidu a nemuseli se nervovat.


Auto jako nové, mělo asi 7000 najeto. Celkově spokojenost.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu