Příspěvky uživatele mandyaster

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahoj, nevím kam to napsat, těch vláken je to víc, tak píšu sem :)

Včera jsem koupil letenky soul-istanbul-praha od Turkish. A čas na prestup byl 80 minut. A jejich systém mi to nabízel. To jsem si říkal, oukej, bude to na knop, ale dá se.
Ale dneska posunuli odlet ze Soulu na pozdější čas, takže rázem na přestup zůstává 40 minut. A to je podle mě už nereálný.

Zajímali by mě názory, co s tím? Díky za zkušenosti.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

V jiném vlákně jsem řešil, jak to vyřešit s doprovodem pro seniora do PHA-NY a jeden tip byl koupit vnitřní zpáteční letenku NY, PHA, NY pro doprovod (možná i byznys třída). Takže pobyt doprovodu v USA by byl celkově minimální.

Tim by se vyřešilo komplikovanost koupě letenek. Ale hrozí back to back ticketing. Máte s tím někdo zkušenosti jak to funguje? Stačí různá aerolinka? Nebo to nesmí být ani v rámci aliance?

Předem díky za zkušenosti a rady...

0
Zobrazit ve vláknu

Pokud by to byla ta samá osoba, tak pokud to chápu dobře, stačilo koupit zpáteční PRG-NY pro 2. A mezi to vměstnat jednu zpáteční NY - PRG?

To mě nepadlo, díky za podněty!

Pokud to teda nebude problém pro imigrační kontrolu a podobně...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

je mozne koupit vice letenek v jednom nakupu?

Problem, ktery resim je: potrebuju 3 ruzne zpatecni letenky na ruznou dobu, tak aby mely spolecny let jednim smerem. Potrebujeme dopravit seniora na měsíc do ameriky a potřebujeme teda, aby někdo letěl s ním tam a někdo i zpět.

Priklad: (X - na tyden, Y - na mesic, Z - na tyden) do NY a zpet. Tak aby X a Y mely stejny letadlo do NY. A aby Y a Z melo stejny letadlo z NY.

Pokud bych to nakupoval jako seperatni nakupy, tak podle me, neni jistota, ze se to povede (vyprodany mista, jina cena, ...).

Moc nevím, jak tohle vyřešit. Děkuji za rady a nápady :)

0
Zobrazit ve vláknu