Příspěvky uživatele Lukáš Vrastyák

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Zdravím všechny. Taky prodám Annual pass platný do konce sprna 2019. Předání možné v Ostravě nebo přes poštu s platbou předem na účet. Cena 900,- Pište na mail lvrastyak@gmail.com

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Martin Hric napsal(a):

áno, kľudne môžeš o novú ESTA požiadať kedykoľvek pred vypršaním tej existujúcej. tá stará po schválení novej žiadosti stratí platnosť.

You do not need to wait until your ESTA expires to re-apply. You may do so at any time before, on or after the expiration date of your existing ESTA. Should you receive the message "A valid, approved application with more than 30 days remaining has been found for this passport. Submitting this application will require payment for this application and will then cancel the existing application." you will simply continue with the application to begin your new application. Your prior ESTA will be cancelled and replaced with your new application.

zdroj:

(https://help.cbp.gov/app/answers...a_id/1197/~/esta--general-esta-renewal)

Díky :-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Petr76 napsal(a):

Jaký to má smysl? Letenky si můžete přece koupit i bez ESTA.

A na co by mi potom ty letenky byly, kdybych povolení nedostal? :) a ani třeba vízum ? Člověk si nemůže být nikdy jistý :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím, mám takové dilema. Příští rok chci s mojí rodinou vyrazit na západ USA a chceme si vyplnit žádosti ESTA. Ostatní v USA ještě nebyli což by mělo být v pohodě, ale já tam byl už loni na podzim a tudíž mám momentálně stále ještě platnou ESTU. Ovšem v době kdy tam pojedeme, už platná nebude a já budu potřebovat novou. Věc se má takhle, že si chceme o ESTU zažádat již teď, abychom mohli případně koupit nějaké super letenky. Je tedy možné zažádat o novou ESTU i přes to, že mám stále ještě jednu platnou? Díky

0
Zobrazit ve vláknu