Příspěvky uživatele matejj

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

je tam poplatok 65e za osobu za let..akurat ze som si povodne myslel ze sa da zmenit len na 1 let..ale teraz som to skusal a treba to ked tak aj na spiatocny zmenit..cize ten poplatok vzrastie na 130 a to uz sa moc neoplati..jedine ze by niekto potreboval aj ten spiatocny let presne na ten datum

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ak by mal niekto potreboval last minute letiet do amsterdamu 27.11 dajte vediet mam 2 spiatocne letenky vieden-amsterdam s easyjetom a pravdepodobne ich nevyuzijem (popripade aj return 9.12 ale je to na jednej letenke)
vieden-amsterdam Odlet: ne 27 11 16:35
amsterdam-vieden Odlet: pá 09 12 13:55

0
Zobrazit ve vláknu

Dobry den, chcel by som sa spytat mali sme pozicane auto v johannesburgu, museli sme zobrat upgrade kedze v kategorii co sme mali booknutu mali len 1 typ auta a tomu sa nedali sklapat zadne sedadla.
Kazdopadne upgrade sme sa dohodli na cene 80zar/den, dokopy 960 zar (65eur cca)
Po navrate si z karty strhli dalsich 650 zar s odovodnenim ze upgrade bol vypocitany zle.
Aj po upozorneni ze sme sa dohodli na cene 80/den (ktora je aj na zmluve) neboli ochotni dane peniaze vratit.
Jednalo sa o spolocnost Dollar/thriffty ..mali tam spolocny office
Da sa v tomto pripade nejako postupovat alebo je to stratene?
Vdaka
Matej

0
Zobrazit ve vláknu

tyzden tam je rozdiel

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravim, chcel by som sa opytat, mame letenky s 3x ...ze ako to v praxi na letisku vyzera, ci to riesia pri check-ine, pytaju sa preco tam mame ten posledny nezmyselny let atd? a co im ked tak treba povedat, ze sa tam potom chystame a planujeme to preletiet? alebo to pracovnici na letisku vobec neriesia a nerobia s tym problemy? dakujem za odpoved.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak my cestujeme do afriky cez ADD dvakrat..
1. v sept. cez ADD (tranzit 3 a 4 hod) do Johannesburgu (mame v plane Namibiu, Vic falls (pri vstupe a vystupe do ZAmbie a Zimbabwe ockovanie vyzaduju?), Botswana - vsetko autom. Este by ma zaujimal nazor na antimalarika v tomto rocnom obdobi?..
2. v oct. cez ADD (tranzit 5 a 8 hod) do Dar es Salaam (mame v plane nejake safari a potom Zanzibar tam lodou a spat lietadlom).Taktisto co hovorite na antimalarika? Este raz vdaka za odpovede.
Vsade citam, ze pri tanzite do 12 hod by to nemali vyzadovat...tak neviem, ci to tak naozaj funguje (ked im predlozim letenky) ze nas pustia alebo budeme nuteni sa tam zaockovat..

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravim, chcel by som sa opytat ti co letite cez ADD ci sa davate ockovat proti zltej zimnici pri prestupoch okolo 8 hod cize do tych menej ako 12hodin? predsa len je tam moznost meskania lietadla alebo nestihnutia pripoja...potom co? alebo to riesite tak ze sa pre istotu zaockujete? vdaka za odpoved.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

cez aku stranku to je?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Co si o tom myslite? Ma s nimi niekto skusenosti?

0
Zobrazit ve vláknu

Zdravim, taktiez zhanam jeden Annual Pass platny minimalne do konca juna 2016 kebyze niekto mate dajte vediet, dakujem.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

v akych terminoch letis?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Viete poradit z oneworld sa viac oplati BA executive club alebo tento od air berlin?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

A ked nie som? smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravim, neviete nahodou poradit ci sa da v JAR pozicat auto aj bez kreditnej karty?..a ked tak u akej spolocnosti ak ma niekto skusenosti

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

a neda sa ta batozina dat dobrovolne do podpalubia ked splna rozmery tej prirucnej, ze by sme sa na check in desk spytali ze tam mame tuniaky atd ze to chceme dat do podpalubia?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

tiez by ma zaujimala ta vec s tym mytom, moc som tomu z toho co pisali na nete nepochopil..a shaga, cez co poziciavate auto?..popripade aj ostatni ak mate nejake skusenosti s nejakou spolocnostou ci uz dobre alebo zle.vdaka

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahojte, viete mi niekto poradit letime ryanairom z krakowa ci je v prirucnej batozine povoleny stan (plast nebude problem ale ked tak tie tyce) a konzervy (tuniak 250ml/g) popripade ci sa da dat zadarmo ta batozina do podpalubia. Mate s tym niekto skusenosti?

0
Zobrazit ve vláknu

ahojte, chcel by osm sa spytat kedy mi to pri rezervacii uplatni zlavu, vybral som ubytovanie za 70e prisiel k platbe ale stale ukazuje ze mam zaplatit 70e, zlavu nenahodilo nikde..ale ked pozeram tak pise ze mam 25usd v kreditoch akurat to nechce nahodit pri platbe..vdaka
Este som sa chcel spytat ci sa vsetko na airbnb plati vopred hned pri rezervacii a ked tak v pripade storna su peniaze vratene spat na kartu alebo su aj ubytovania kde sa plati az na mieste,.dik este raz

0
Citovat Zobrazit ve vláknu