Příspěvky uživatele Barus

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Tohle bych viděla spíš na chybu hotelu. Pracuju na recepci, kde zároveň zadáváme rezervace do systému. Rezervace od každého portálu vypadá jinak, takže to chvilku trvá, než se člověk naučí, co s tím dělat. Bohužel se už několikrát stalo i na našem hotelu, že nový zaměstnanec si s nějakou rezervací (třeba zrovna od Agody) nevěděl rady, tak to prostě smazal a dál neřešil... V systému pak rezervace samozřejmě nebyla, když jí tam nikdo nezadal, a pokoje se vesele prodávaly dál... Každopádně tohle je chyba hotelu a měli vám zajistit jiné ubytování a případný rozdíl v ceně vzít na sebe.
Navíc Agoda posílá během 10 - 14 dnů před příjezdem (teď to nevím přesně, ale určitě to je víc jak týden) každý den e-mail s připomenutím, že se k nám někdo přes ně chystá smiley.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, v lednu letím s Ryanair do Londýna, mohli byste mi doporučit, který dopravce je podle vás nejlepší na transfer z letiště Stansted do centra? O nejnižší cenu mi nejde, klidně si připlatím, hlavně aby se dalo spolehnout na to, že s nimi někam a včas dojedu smiley. A ještě se chci zeptat ohledně rezervace konkrétního spoje - umožňuje některá společnost využít dřívější/pozdější spoj než na který mám koupený lístek, jako to má třeba flibco v Bruselu?
Děkuju! smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, nevíte někdo, jestli jídlo stojí stejně jako přes internet, když si ho koupím až na palubě letadla? Nebo tam je nějaká sleva, když to kupuju předem online přes jejich stránky? Díky smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, přenechám lístek z Prahy do Leszna. Odjezd 30. 10. ve 23:55, návrat do Prahy 31. 10. ve 21:05. Kdyžtak pište SZ.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

stále nikdo nemá zkušenost s Ecolines? Potřebujeme se dostat z Rigy do Tallinnu a na náš termín mají Ecolines levnější lístky než Simple Express. Nebo jezdí tuhle trasu ještě nějaká jiná společnost?

Díky smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu