Témata uživatele romanbrn

Témata uživatele romanbrn

Téma Poslední reakce
Při podání žádosti o ESTU jsem vycházel z toho, že do USA přiletím letadlem (ještě jsem neměl koupenou letenku). ESTA je schválená. Nakonec ale přicestuji do USA autobusem a ne letecky. Má s tím někdo zkušenosti? Bude na hranici problém? Anebo je jim tohle jedno? .
ESTA - místo příletu bude příjezd autobusem
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
10 odpovědí
Poprvé jsem rezervoval hotel přes thomascook.de (součást neckermannreisen) a očekával jsem, že se nevyskytne žádný problém. Ale napsali mi, že jejich systém zjistil, že moje údaje mojí karty nejsou správné a že pokud chci zaplatit kartou, tak je musím kontaktovat telefonicky. V opačném případě musím platit převodem na účet.Včera jsem se jim snažil dovolat na 2 různá čísla, na obou jsem čekal 20 minut ve frontě a stejně to nikdo nezvedl. Napsal jsem jim e-mail, že se jim nedá dovolat, zatím bez odpovědi.Máte někdo s thomascook (podobné) zkušenosti? .
Thomascook.de - zkušenosti
Ve fóru Cestujlevne.com
5 odpovědí
 Dnes jsem zkousel vyhledavat letenky na zimu do Asie (jen z dovodu routingu) a popravde receno jsem byl nemile prekvapen nasledujicim:- u nejlevnejsiho tarifu je zmenen vahovy limit na 25kilo a rezervace mista drive nez pri checkinu je zpoplatnena 25€/usek (pri letu PRG->DBX->BKK)- u druheho nejlevnejsiho (stale economy) je vahovy limit stale 30kilo, ale rezervace mista je zpoplatnena stejne jako u vyse uvedeneho tarifuTato zmena se udala uz davno a ja ji jen propasl anebo se jedna o nejakou super novinku? .
Emirates - zmeny vahovych limitu a placeni za misto v letadle
Ve fóru Letecké společnosti
19 odpovědí