Příspěvky uživatele Marci B

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Kupovali jsme to asi týden předem, přes net až na Floridě. Nejlíp se mi to hledalo asi na těhle stránkách https://www.expedia.com/Cruise-Search?c ... artIndex=0 ale pozor, cena bývá v konečném důsledku vyšší než je tam uvedeno, díky dalším poplatkům. Nejvíc tam jezdí tyhle společnosti http://www.carnival.com/ a http://www.royalcaribbean.com/cruise-deals/ Potom ještě Disney, ale to je zbytečně předražený. Podle toho co jsem vysledovala, tak nějaké last-minute neexistuje. Na nějaký termín mají cenu dobrou, na jiný ne. Takže je to podle mě jedno, kdy to koupíte. Ale čím dřív, tím máte lepší výběr kajut. Potom ještě stojí za pozornost, že na šest nebo sedm dní se cena pohybuje jen o trošku výš, než na ty tři čtyři dny. Plaveb, kam se dá jet, je tam jinak spousta a nádherné destinace. Nevím co bych vybrala dřív.

A jinak Bahamy za mě super. Krásná voda, čistá, která má úplně neuvěřitelnou barvu + bílý písek. Ale je zase fakt, že mně se tak nějak líbí všude smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj smiley Určitě se dají koupit nějaké balíčky předem. My kupovali přímo na stránkách SeaWorldu http://seaworldparks.com/en/seaworld-or ... om=Top_Nav kombinaci parků Aquatica + SeaWorld. A fungovalo to. Jelikož jsme to kupovali hodně narychlo a neměli jsme to kde vytisknout, tak jsme ty kódy, co nám přišli do mailu ofotili normálně do mobilu. Ke čtečce přiložili mobil a prošlo to bez problémů. Je tam těch kuponů víc a různé kombinace. Jinak člověk musí hledat. Nejlépe zadat do vyhledávačů Orlando pass a prokousat se odkazy. Jen si člověk musí dávat pozor. Chtěli jsme si na jednom serveru to zlevněné vstupné koupit, ale byla tam 7mi denní doručovací lhůta a na americkou adresu. Takže než něco koupíte, chce to podrobně přečíst ty jejich podmínky.

Jinak na Floridě jsem byla letos měsíc v březnu - dubnu, z toho 4 dny plavba po Bahamách. Byli jsme převážně v Orlandu a zábavní parky jsme navštívili snad všechny.Tak kdyby měl někdo nějaké dotazy, klidně se ptejte smiley Pokud budu vědět, ráda poradím.

A pokud někdo váhá zda navštívit Kennedy Space Center, tak za mě, určitě ano smiley I když jsem holka a ne zrovna technický typ, tak se mi tam líbilo. A jedno malé doporučení - na oficiálních stránkách v sekci Launches, jsou vypsány starty raket. Takže jsme jeli přímo v den startu, viděli jsme jak raketa letí do vesmíru smiley A byl to vážně zážitek.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu