Příspěvky uživatele Joyce

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Díky za tip! Vypadá to zajímavě smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zkusenost s autobusovou linkou nemám, ale EasyJet léta z Prahy do Amsterodamu i za něco málo přes 1000,- (takže cena podobná autobusu), pokud jste flexibilní a letenky rezervujete včas. smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Hledam teď na flibco.com cestu z Charleroi do Bruselu, automaticky me to vždycky přesměruje na jinou stránku a jedna cesta vychází 14 eur (stejně jako letenka, pff). Přitom cesta do Brugge ve stejný den je za 5 eur. Nevíte někdo prosím, jak najít něco levnějšího? Děkuju za radu! smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

1) Italie - Nádraží Milano Centrale. Plno podivných individuí jak vevnitř tak venku. V rámci úspory peněz za hotel jsme tam strávili noc při čekání na let do Bratislavy - nejhorší nápad! Celý Milán me hodně zklamal (duomo hezký, ale to je tak vsechno), vzhledem o tomu, kolik krásných míst je v Itálii k vidění.

2) Tunisko - Monastir. Město typická severní Afrika - špína, zápach, odpadky, jinou dopravu než taxík nedoporučuji. Mešita celkem pěkná (ale takových je spousta), hotelovy resort super, ale moře nic extra. Projizdka na velbloudech s 'obcerstvenim' v nejake mistni spinave chajde des a hruza. Nemastná neslaná dovolená u hotelového bazénu, jednou stačilo.

3) Italie - Caorle a vicemene cela riviera od Benátek na východ (Bibione, Lignano). Plno turistů, kromě nic moc pláži a špinavého moře nic k vidění. Tenkrát se mi tam líbilo (typicky pristup národů bez přístupu k moři: juchu moře!), ale když to teď ve srovnam s průzračnou vodou na Sardinii, už se tam vrátit nechci. (Versilia na druhé straně Itálie je víceméně to samé.)

4) Polsko - Osvětim. Kazdy by to měl jednou vidět. Ale opravdu stačí jen jednou. Nemusím snad vysvětlovat proč.

5) USA - Atlantic City. Obrovské hotely, casina a outlet centrum. Tečka. Pokud žijete v New Yorku, možná zajímavé místo pro rozlucku se svobodou. Já se příště kouknu radši do Vegas.

Brzy mi na seznam asi přibude Brusel, mrzí mě, ze uz předem počítám s tím, ze tam prakticky nic nebude. Ale aspoň jednou ho vidět chci.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu