Příspěvky uživatele eremi

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Lvov je od konce října v červené zóně, fungují všechny služby bez omezení pro očkované (mělo by to tak být), jako hospody, hotely atd? Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

S aerolinkou.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Naposled co jsem řešil pas (ale už 2 roky zpět:), tak 3 týdny. Jak píše jakob, spolehnout se na to nelze, ale i úřednice mi říkala, ať sleduji online, že to prakticky určitě bude dřív.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Mikir je, velmi mírně řečeno, prosťáček, jehož smyslem života je jednou za den sem vrazit odkaz na článek z novinek a nablit k tomu pár svých "úvah" obsahem a logikou maximálně na úrovni prvního stupně zvláštní školy. Prakticky všichni už se tady na CL baví o cestovani a svých zážitcích a zkušenostech, jen mikir porad o covidu...Ve vzdálené minulosti dokázal občas napsat něco o cestování a přispět, kupodivu smysluplně, i do jiných vlaken, ted už se realizuje jen tady. Irské politiky na irském webu určitě neurazí,protože on to zvládne pouze v češtině.

Jediné řešení ignor a nemusíte ty jeho cancy cist.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jocelyn napsal(a):

V breznu budu na konci 6. mesice, to byva oznacovane za nejlepsi obdobi pro cestovani. Chtela bych vymyslet co nejbezpecnejsi destinaci, kde se da bezpecne a pohodlne poznavat, ale zaroven neco u more, na coz Evropa v breznu neni.

Na konci 6 měsíce už to v teple určitě nebude o nějaké velké turistice a pokud tam má být teplo na koupání, tak o poznávání tak v lehkém tempu, protože v tom teple budeš často ráda, že jsi ráda. Byli jsme před pár měsíci se ženou v 6 měsíci na Kypru a přesto, že je sportovkyně a před těhotenstvím byla ve skvělé kondici, tak tam byly momenty, kdy už to bylo na ni moc, byť jsem se snažil, aby to bylo co nejvíc piánko. Určitě, jak už tady zaznělo, bych zůstal v Evropě, případně Izrael, UAE, USA kde je špičková zdravotní péče v případě potřeby a pokud v březnu k moři z Evropy, aspoň smočit nohy, tak Kypr, Malta nebo ten Izrael (já se třeba v únoru koupal v Mrtvém moři). 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pro očkované v podstate vše bez omezení,situace se tam teď zhoršuje,ale i pro červené zóny už nyní platí mnohem volnější pravidla než drive:

From November 1, 2021, the "red" level of epidemic danger will be established in the city of Kyiv.

This decision was made yesterday by the State Commission on Technogenic and Ecological Safety and Emergencies.
 
Restrictions to be implemented in the capital:

• Urban, interregional transport, airports will work without changes. But it is emphasized that in public transport passengers will need to have a negative test or vaccination certificate. In this case, the document will not be checked by the driver, selective inspection will be carried out by law enforcement agencies.

• Cafes and restaurants: in the "red" zone, catering establishments will be allowed to receive visitors if 100% of visitors and employees of the establishment will have a negative PCR / antigen test (valid for 72 hours) or a COVID certificate of full vaccination.

• Hotels: will be allowed to receive guests if 100% of visitors and staff have a negative PCR / antigen test (valid for 72 hours) or a COVID certificate of full vaccination.

• Shopping malls, gyms, fitness centers: will be able to receive visitors only if all visitors and employees have a negative PCR / antigen (valid for 72 hours) or COVID-certificate of full vaccination.

! Minors will be able to visit shopping and entertainment centers only accompanied by adults who have a negative PCR test or COVID certificate.

• All public events are allowed provided that visitors, employees, organizers of the negative PCR / antigen (valid for 72 hours) or COVID-certificate of full vaccination. Sports events without spectators are also allowed.

In addition, it is mandatory to adhere to the mask regime (except for children under 12 years) indoors and on public transport.

Zdroj: visitukraine.today

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak hlavně aby tady zase hystericky nevyplakával, jak se má dostat domů hrdina. Už to tady jednou bylo myslím s Portugalskem, pokud si dobře vzpomínám. Plnou pusu siláckých řečí před cestou tam a pak se staženým ocasem domů. Ale tak zavírání hranic už naštěstí nehrozí, takže toho budeme ušetřeni.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

O mě strach mít nemusíš, rozhodně mi neuniká nic podstatného, ale vidím, že u tebe to hapruje stále stejně. V tvém případě mlčeti zlato, místo toho neustálého ztrapňování se, ale to už by bylo na tebe asi moc.

Flégr má kočku? Koukám, že jsi opravdový znalec, snad ho nesleduješ.... :))))

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jeste větší blbec,než jsme doufali. Tento idiot nikdy nepřestane bavit a když se ještě trefi jako ted,tak je to ještě větší zábava:)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Presne, za cenu C dostaneš produkt mezi business a PE za cenu C,kor v této době kdy se aerolinky podbizeji.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Super, díky moc za tip!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Protože to je to jediné o čem se dokáže a může bavit, pořád papouškovat dokola ty svoje pitomosti. Sedí na prdeli, nikam necestuje (kromě lítání mezi ČR a Irskem), nemá o čem povídat, tak pravidelně oblažuje svými výlevy ty, co ho ještě nemají v ignoru. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Protoze chtějí abys přišel na prepazku,aby zkontrolovali zda máš všechny požadované dokumenty (např. ockovani/test, vstupní formulář atd.). Je to teď celkem běžné.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

A navíc v Meat Greet mají točeného Matušku :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

tonic: buď v klidu, neurazí. Dotyční to totiz většinou ani nepochopí....

Jinak si říkám,že ty dosavadní sračky,co sem někteří sypou už nejde překonat, ale vždycky se najde někdo, kdo me vyvede z omylu a posune laťku opět výše, jako třeba toto vlákno.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

matej15: díky za věcné a užitečné info. V Rumunsku jsem byl opakovane,ale i tak jsem si s chutí přečetl tvé poznatky. Velký rozdíl oproti kokotinam co sem pravidelne sypou někteří zdejší exoti.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

A co je ti po tom,kolik kdo dá kde dysko? Ty musíš být strašlivě zakomplexovany.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Vzhledem k tomu, že jsem zrovna před chvílí řešil letenku do AMS a vím, že v srpnu a září se dá na většinu termínů koupit zpátečka s KLM za 2550 Kč, tak to není moc lákavá nabídka...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Presne tak,to je změna data, ne cestujícího. Tipuji,že u těchto beznych economy to nepůjde vůbec.

Tim odletem z Varšavy je to zcela neprodejné, i kdyby to čirou náhodou změnit šlo.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

A máš zjištěno kolik stoji změna jména (pokud vůbec pujde)? Tipuji,že to bude víc, než kolik stoji nová letenka. Navic odlet z Varšavy...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Asi spíš začátek konce cesty.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Vsak ten let nebyl nikdy zrušen.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Říká někdo,kdo se nestydel brát si do huby zdravotniky v době,kdy padali na hubu.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Při porušení pokuta až 3 miliony,pokud si dobře vybavuji.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

A máme tu návrat hrdiny okamžiku že sichty. Internetový rebel :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu