Příspěvky uživatele Thor

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Děkuji moc, hned se mi udělalo lépe smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Děkuji smiley trochu jste mne uklidnil, tak snad to vyjde a jinak situace na Bali je v pořádku?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nevíte někdo důvod té selekce, že asijské společnosti létají a evropské ne? Není to z důvodu vyšších nároků na bezpečnost evropských leteckých společností? Popravdě moc létání nemusím a na Bali letíme s Hong Kong Airlines z Hong Kongu,jde mi o to, jestli to neznamená let víc na "punk" - to bych asi do letadla nenastoupil smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dobrý den, mohu se zeptat, někoho kdo je zrovna na Bali jaká je momentální situace? O víkendu by jsme měli odlétat, tak jestli to má vůbec cenu, na internetu jsou samé katastrofické informace (požáry, zemětřesení, sopka, letiště v Denpasaru zavřené).

Děkuji všem za případné odpovědi

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pojištění se jmenuje Axa Excelent a v délce trvání 17 dní pro 2 osoby s územní platností "Svět" vychází lehce přes 1.800,- Kč s tím, že pojištění léčebných výloh je bez omezení, pojištění právní ochrany do 100.000,- Kč, je v tom úrazové pojištění (smrt úrazem 500.000,- Kč, trvalé následky 1.000.000,- Kč), pojištění odpovědnosti za škodu (na zdraví 25.000.000,- Kč, na věci 10.000.000,- Kč), pojištění zavazadel na 40.000,- Kč, zpoždění letu...atd.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Řešil jste někdy někdo pojistnou událost u Axy? Co jsem oběhl pojišťovny, tak Axa má pojištění cenově nejvýhodnější a má i dobré limity ve srovnání s ostatními pojišťovnami, ale zase nechci mít pojištění které by mi bylo k ničemu a já si musel na cestě vše platit sám a pak se s pojišťovnou hádat. Dobré reference mám na Allianz, ale ta je za obdobných pojistných podmínek téměř dvakrát tak drahá.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu