Témata uživatele Miki

Témata uživatele Miki

Téma Poslední reakce
Čau lidi, chceme v lednu, únoru a březnu procestovat Laos, Kambodžu a Vietnam. Teď jsem se zarazil při hledání víz do jednotlivých zemí. Máte někdo zkušenost z trasou: Bangkok-(pěšky přes hranici)->Laos-(pěšky)-(pěšky)->Kambodža-(???)>Vietnam? Takže jak to udělat? První možnost mě napadla: 1. Z Bangkoku rovnou odletět do Hanoje(Saigonu) projet cely Vietnam a pak přejít pěšky do Kambodži(Laosu)? Ale pak tim pádem letět z Vietnamu zpět do Bangkoku, protože jinak bychom museli platit znovu víza do Kambodže nebo Laosu. Jel tady někdo takovou trasu a jak to udělal? Nebo dá se přejít pěšky do Vietnamu za jinou cenu? Jak to funguje?  .
VÍZA? Thajsko, Laos, Kambodža, Vietnam
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
35 odpovědí
Zdar lidi, letíme do asie přes Peking a zajímají mě nejaký tipy, co se dá stihnout vidět během přestupů. Při cestě tam máme přestup 14hodin a při cestě zpět 18,5hod. Bude to stačit na cestu ke Zdi a zpět? A co dalšího omrknout v tak krátkým čase?  .
Co vidět v Pekingu za 18hodin
Ve fóru Co vidět a navštívit
3 odpovědi
Cau lidi, je nejaka moznost, ze nas wizzair posadi zdarma na dalsi letadlo? Prisli jsme tesne 31minut pred odletem v Dubaji a uz to nestihli. Letadlo uletelo :/ Da se neco udelat, nez jen koupit jednosmernou letenku zpet draze?  .
Dubaj Wizzair - nestihnuty let
Ve fóru Letiště
3 odpovědi
Ahoj lidi, udělal jsem si blog, kam dávám svůj cestopis z naší měsíční cesty po Thajsku. Každou středu zveřejním jeden článek do cestopisu. Byl bych rád, kdyby jste koukli, přečetli a zhodnotili. http://www.mikibeth.cz Thajsko miluju už několik let a chystám se tam teď v lednu/únoru 2016 znovu, asi na sever a i s Kambodžou. Byl někdo taky takovou trasu jak já? .
Thajsko 2014
Ve fóru Cestopisy
1 odpověď