Příspěvky uživatele Vik

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Hm, ja som v poslednej dobe kupoval tych leteniek od Air Asia dost, a neplatil som ziadne poplatky od mojej banky. Mam FIO a mastercard kartu. Samozrejme CZK ucet, pri platbe na air asia som to nastavil na eur vacsinou, ale myslim, ze som platil aj vo filip. pesos a ziadny poplatok mi nestrhli, akurat konverzný kurz treba sledovat. Skus zmenit banku smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky za tipy! smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

zdravim. ja budem 1.3. v KL a 2.3. rano odchadzam na Cameron Highlands do 3.3. (cca na obed naspat do KL na letisko). Vedeli by ste mi poradit, či sa oplatí si tam objednat dopredu prehliadku fariem a okolia s nejakou miestnou agenturou, alebo to staci riesit na mieste, alebo sa na agenturu vykaslat a pochodit si to vsetko sam? ...ste tu spomínali, že je tam pekný treking, hlavne mi ide o to:) alebo pripadne radu, co sa naozaj oplatí vidiet tam. Díky.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ja som asean pass nedavno riešil, prečítal som si mnoho diskusií o tom a skoro všade boli ludia nespokojní, ze bud pre nich nebol vypísaný let, alebo pre nich nebolo už miesto a tým padom im to komplikovalo cestovanie + dalšie výdavky na letenky a prepadali im kredity. Nakoniec som si ho nekupil ani ja i ked tam mam min. 7 letov pocas pobytu a teoret. by mi to usetrilo peniaze. Prax pravdepodobne bude vyzerať ináč. Možno by ste to mohli risknuť, ak by ste mali dlhší pobyt, mali kopu času a bookovali si to niekolko mesiacov dopredu. Ja tam pojdem na celý březen, ale som si netrúfol to risknúť, podobne ako to písal Proky vyššie.
Nech sa Vám darí s výberom:)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravim,

mate prosim vas niekto skusenosti s Asean Pass? Pravdepodobne absolvujem min. 6 preletov (filipiny, KL, thajsko) a asi by sa mi to oplatilo financne, ale neviem ci su tam nejaké záludnosti:/, problemy ...atd...nemam problem si lety rezervovat aj s velkym casovym predstihom.
Diky za pomoc:)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu