Příspěvky uživatele Severni Vietnam

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Asi dost záleží taky kolik dní máte vyhrazeno, jak rychle chcete cestovat..., dost info je tady: https://severni-vietnam.cz/ha-giang/. Ano, Ha Long je top turistické místo a občas i past, nicméně můžeš se vydat třeba na ostrov Quan Lan nebo i Co To (ze soustroví Van Don), mrkni sem je tam vše popsané a dole mapa: https://severni-vietnam.cz/halong-bay/. Zajímavé místo je také Ninh Binh, není to daleko od Hanoje a spousta zajímavostí i v okolí, dobré na motorku či kolo: https://severni-vietnam.cz/ninh-binh/. Špatná také není provincie Hoa Binh + Mai Chau, vše je o čase, kolik tam chcete strávit.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dík za informaci, tohle uvítá určitě hodně lidí. smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Přesně na tvůj dotaz neodpovím, ale troufnu si tvrdit, že vzít si cestovku na 2denní výlet z Hanoje do Sapy je nesmysl. Z Hanoje jezdí přímé busy do Sapy a nebo vlakem do Lao Cai a tady vzít lokální bus do Sapy (Lao Cai > Sapa - cca 25km). Na místě se domluvíš s některou průvodkyní přímo z etnika Hmongů a kam ty ukážeš na mapě tak tam tě zavede. Krom hory Fansipan, pokud se tam vydáš pěšky tak musíš mít zkušeného průvodce. Trek + homestay v okolních vesnicích např. na 2 dny domluvíš s nimi sám. Umí i trochu anglicky. Nepotřebuješ na to žádného předraženého průvodce či cestovku.
Na co se připravit a co čekat a další info zde: http://www.severni-vietnam.cz/sapa

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zvláštní, několikrát jsem využil služeb jak Letušky i Pelikan, bez problémů. Jednou jsem s nimi řešil problém s náhradním a opožděným letem z Frankfurtu do Prahy emailem a během 30 minut byl po 3 krátkých emailech a 1 potvrzovacím telefonickém hovoru problém vyřešen se skvělou podporou.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pokud někdo razíte do severního Vietnamu, zkuste se podívat na můj web http://severni-vietnam.cz, kde jsem se pokusil shrnout to nejpodstatnější z této krásné oblasti smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu